- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
mephi666 #39179 üzenetére
Úgy úgy!
Mondom, én még annyira is morbid vagyok, hogy van néhány film, amit kizárólag VHS szalagról láttam eddig
Valahogy nekem azzal van meg az igazi hangulata, élménye bizonyos filmeknek és ezeket időnként, évente 1-2 alkalommal előveszem (van rengeteg műsoros, gyári VHS-em, nem vagyok már annyira fiatal). Igaz, ezeket kisebb, "hozzáillő" TV-n szoktam nézni. Na de ez már tényleg nagyon más téma.
Amúgy jah, a nagyon szép, modern természetfilmek mellett még nálam is a konzol, aminél viszont pont, hogy a legjobb minőség tetszik, maxra állított játékmóddal (Xbox One X, Forzázni szoktam).
De a normál mai sorozatokat, filmeket inkább 24fps, nem tökéletesített képpel nézem. Legyen normális mozihangulata.
Viszont: fentvannak most a Disney+ -on az Alien filmek (a régiek is az új sorozat mellett). Tegnap néztük feleségemmel a 2. részét. Azon viszont ledöbbentem, hogy mennyire brutálisan jó minőségű, elképesztően tűéles és tiszta a kép, nem is értettem! Pedig '86-os film! Hogy a bánatba lehet ez? Feljavított verzió lehet?
Ezen az új, nagy TV-n most nagyon meglepett, hogy mennyire jó minőségű. Még a feleségem is szóvá tette, pedig ő kevésbé érzékeny erre, de ő hozta szóba, hogy milyen jó minőségű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN90FAT) 165CM NEO QLED SMART 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- TCL 43C645 43" 4K Smart TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest