- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Vagany #36872 üzenetére
Én a fóliát lehúznám róla hátha az csinálja. Egyébként egy bizonyos szintű egyenetlenség mindig szokott lenni, nekem ez a tapasztalatom LED tévéknél árkategóriától függetlenül (legyen az sima led, Qled, vagy miniled, Oled fronton nem tudom mi a helyzet, olyanom még nem volt). Nem volt még olyan tévém ami teljesen mentes volt ezektől. Mondjuk az én agyam ezekre különösen érzékeny, másokat nem zavar a környezetemben és sokszor nem is látják.
Normál tartalommal nem zavaró, én max akkor látom ha a kamera fel le mozog és mondjuk egyenletes szürke a háttér, pl fal. A gyártó sem foglalkozik vele általában, ha normál tartalommal nem jelentkezik. Ha a fóliát lehúztad és még mindig látod és zavar is, akkor küldd vissza. Gondolom a fólia azért van rajta, mert új, de nyugodtan lehúzhatod, attól még visszaveszik ha úgy alakul. Ha szerencsés vagy kifogsz egy jobb panelt, de ennek az ellenkezője is fennállhat sajnos.
U.I: óva inteném azokat, akik most kíváncsiak lettek, hogy vajon az ő tévéjük is csinálja e ezt, de eddig elégedettek voltak a készülékkel, hogy megnézzék azt a tesztvideót. Ha eddig nem láttátok az egyenetlenségeket és itt majd észreveszitek (ami szerintem sanszos) utána nem fogjátok tudni nem látni, vagy csak nehezen és ezzel csak magatokkal csesznétek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hisense LCD és LED TV-k
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged