- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
addikt
válasz
mikrofon #35400 üzenetére
Akkor a leírás és ami kell hozzá:
Projectivity Launcher
Launcher Manager Mini
Először is engedélyezni kell a TV-n a Fejlesztői módot, azon belül is az USB hibakeresést.
Settings -> System -> About
A lap alján van a Build menü, erre kell rányomni hétszer, ekkor kiírja a rendszer, hogy innentől fejlesztő vagy. Vissza kell menni a Beállításokba és itt megkeresni az új, Fejlesztői beállítások menüt. Ebben van az USB hibakeresés, ezt mindenképpen be kell kapcsolni.
Ha ez megvan, fel kell telepíteni a két appot. A TV-n meg kell adni nekik a jogosultságot, anélkül nem működik a dolog. A Projectivity-t be lehet ugyan állítani alap launcher-nek, de újraindításkor, vagy a Home gomb megnyomásakor a gyári felület fog visszajönni. Itt jön képbe a Launcher Manager. Ebben be kell állítani, hogy mi legyen az alapértelmezett launcher, és innentől már mind újraindításkor, mind Home gombra az új felülettel ébred a TV. A Projectivity ingyenes, elég sok dolgot lehet benne beállítani, de a fizetős se drága és úgy még jobban testre szabható. Én megvettem, így pl. már a saját háttérkép beállítása is működik.Screensaver:
Play-ből fel kell telepíteni az Aerial Views-t. A Google TV már nem enged 3rd party monitorvédőt beállítani alapértelmezettnek, de ez szerencsére manuálisan is elvégezhető. Viszont így ADB-zni kell, de ez sem nagy ügy. Úgyhogy szintén Play-ből mehet fel a telefonra pl. a Termux, ami egy ingyenes ADB app.
Szükség lesz a TV IP címére, ezt a hálózati beállításokban meg kell keresni.
Van még egy fontos dolog. A TV gyári biztonsági appjában (Safety Guard) az Automatikus indítási engedélyeknél engedélyt kell adni az Aeriel Views-nak. Ebben a menüben minden app gyárilag automata engedélyre van állítva, ezt először felül ki kell kapcsolni (ezzel az összeset lezárjuk) majd utána Meg kell benne keresni az Aerial-t és külön engedélyezni kell (Close-ról Opened-re állítani). Ezzel mindennel kész vagyunk ami a programokat érinti, jöhet az ADB.
Nyissuk meg a telefonon a már letöltött Termux-ot, ezzel bejön a parancssoros felület. Írjuk (másoljuk) be a következőket:
pkg update
pkg install android-tools
Ha ez megvan (le lehet llenőrizni az adb version paranccsal), jöhet a következő, amivel csatlakozunk:adb connect ipaddress
Az ipaddress helyére természetesen a TV készülék IP címét kell beírni. Ezután jöhet azadb Shell
parancs. Ha először csatlakozunk a TV-re, megjelenhet egy megerősítő panel, ezt fogadjuk el. Jöhet a következő:settings put secure screensaver_components com.neilturner.aerialviews/.ui.screensaver.DreamActivity
Ezzel készen is vagyunk, innentől Aeriel az alapértelmezett monitorvédőnk. Van még egy parancsunk, amivel azt állítjuk be, hogy mennyi idő után induljon a program:settings put system screen_off_timeout 600000
Természetesen a szám módosítható. A 600000 10 percet jelent, de ha csak 5 percet akarunk várni, akkor 300000-et állítsunk. Ez tetszés szerint beállítható.Ha bármilyen okból vissza szereténk állítani a gyár monitorvédőt két lehetőségünk van.
1. TV készülék alaphelyzetbe állítása.
2. ADB parancs használata.
Utóbbi a logikusabb, ennek parancsa:settingsputsecurescreensaver_componentscom.google.android.apps.tv.dreamx/.service.Backdrop
Ezt még nem használtam, mert nálam így marad az biztos, de elvileg működnie kell.
A szükséges appokat feltöltöttem Mega-ra, innen leszedhetők:Launcher Manager Mini : [link]
Projectivity Launcher: [link]
Aeriel Views: [link]
Termux: [link]
Pár hasznos link az Aeriel-hez, ezekről saját magunk is tölhetünk le szebbnél szebb videókat:Apple: [link]
Jetson Creative: [link]
Robin Fourcade: [link]Ilyenkor azt szokták írni, hogy mindenki csak saját felelősségére módosítson a gyári dolgokon, de nálam ez hibátlanul működik a 85C765-ösön.
Sikeres feljesztést
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Xbox tulajok OFF topicja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Pioneer VSX-521-K + Jamo Sub 210 + Videoton B32
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- InFocus IN3126 Projektor
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest