Hirdetés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
freeland0806
üzenetére
Kihagytad a felsorolásból, hogy
koppanásmentes futóműakadásmentes kép.
Amúgy, ha valaki további teszt jeleneteket szeretne az akadásra, találtam egy újat:
Netflixen az American Primeval 2. része. 50 perc 10 körül lesz egy jelenet (többször visszatér 1 percen belül), ahol a ködös tájon halad lassan a kamera. Na ott is gyönyörűen nyomja az akadásokat. Komplett az egész képen látszik, de ha csak mondjuk a jobb alsó részen figyelsz a ködfoltra, ott "gyönyörűen" látszik. DV sötét mód.Elfelejtettem bemenetet váltani oda-vissza, mielőtt elkezdtem nézni a részt. Bemenet váltás után a szokásos módon jó lett szerencsére. (feleségem megint nem vette észre, csak mikor szóltam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor