- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Dani_kp #34718 üzenetére
Szerintem engem olvastál a C655ös dologgal kapcsolatban. Csak annyit szeretnék nyomatékosítani, hogy a net az jó volt és kábelen keresztül kapta. Annak ellenére volt olyan a kép és a slusszpoén, hogy csak SDR tartalmaknál. HDR, DV gond nélkül ment képhibák nélkül. C805ön pl nem voltak ilyen bakik (ott mások voltak ahogy itt sokaknak) tehát a netem az jó. Fontos, hogy nekem a 43"os változat volt, 55nél itt a fórumban senkinek nem volt ilyen problémája, mint nekem. Meg kell próbálni, online rendeld és 14 napon belül elállsz legrosszabb esetben. Maga a TV elbírt volna több fényerőt szvsz de játékra nekem nagyon tetszett (igazából a C805nél is jobban tetszett amiatt, hogy valahogy fluidabb volt a kép vagy nem tudom),a hangja az elég jó volt pedig a 43as nem kapott mélynyomót, viszont bevilágítás az sajnos volt és elég komoly mértékben a széleken. Ha olyan filmeket néztem ahol alul-felül fekete csík volt (16:9) akkor eléggé eltudta vonni a figyelmem. Mini lednél ami ugye FALD, az ilyen probléma ritkább, mert zónánként szabályozza a fényerőt. Úgyhogy azt mindenképpen vedd számításba, hogy a mini led az egy jókora polccal fentebb van egy sima QLED TV-hez képest. De igazából a te igényeiden múlik melyiket választod, mert szerintem egy alap QLED is lehet jó, sőt tuti megtartom a C655öt ha nincsenek a fent említett gebaszok vele.
A 8 éves dologra annyit tudok mondani, hogy meglepődnék ha a mai tévék 4-5 évnél tovább is hiba nélkül működnének majd. Persze kivételek mindig vannak.
-
Steve2006
tag
válasz
Dani_kp #34718 üzenetére
Szia!
Én először szintén az 55C655-öt néztem ki, aztán merült fel a 805, de mire megvásároltam a 765 lett belőle. Én az alábbi különbségek miatt döntöttem a drágább mellett:
Bitmélység: 10 bit (8 bit+FRC) vs 10 bit (8 bit+FRC) vs 10 bit
Háttérvilágítás: Direct LED vs Mini LED vs Mini LED
Fényerő: 450 cd/m2 vs 600 cd/m2 vs 600 cd/m2
Csúcsfényerő: 600(?) vs 1300 cd/m2 vs 2200 cd/m2
Képfrissítés: 50-60 Hz vs 48-144 Hz vs 48-144 Hz (natív 120 Hz)
Helyi fényerő-szabályozó zónák: - vs 384 vs 720 -
ρσгτσ
addikt
válasz
Dani_kp #34718 üzenetére
Nálam C655 -nél nem volt ilyen probléma, de nyilván közelében nincs egy C765 -nek. Utóbbi egyertelműen jobb választás neked.
A hátlapon lévő mély már C655 -nél is frankó. Hangra szerintem nem lehet panasz, már ami egy TV -től elvárható. Kategóriájában kiemelkedő.
Szerk.:
Amúgy igen, natív 144Hz a C765. -
Grillo
őstag
válasz
Dani_kp #34718 üzenetére
Én 55C655-öt vettem bő hónapja, a menükben néha röcög, műsoron belül 1-1 alkalommal tapasztaltam ilyet, de szerintem csak azért tűnt fel, mert itt ilyen sokat olvasni róla.
Soha nem bámulom sötétben a full fekete képernyőt, de nem kérdés, hogy ez itt biztosan rosszabb, mint a drágább típusok, de nekem a nappaliban nem okoz gondot, és a 10 éves Samu után mindenképpen nagy előrelépés.
Igazából nekem igényem sem volt drágábbra, de nem kérdés, hogy ebben nem vagyok irányadó semmiképp.A hang jó, de azért közelében nincs semmi külső megoldásnak, nekem a korábbin egy 5.1-es Genius rendszer volt, van vagy 20 éves, de annak van rendes basszusa. Amit kb. soha nem tudok kihasználni, így bőven elég ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest