Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
mikrofon
üzenetére
Degradál szinonímái közül: lealacsonyít, leminősít, lenéz - ezt továbbra is tartom egyes megszólalásaid kapcsán. Irigység meg gyűlölet? A te lelkivilágod is elég sajátos, te jó ég... Téged zavar szemmel jó láthatóan, hogy mások megoldást keresnek az akadós problémákra, tudod, az "Olcsó Jánosok" meg "Nárcisztikusok" ahogy fogalmaztál. Ezt a részét a beszélgetésnek lezártam veled.
Senki sem vitatja, hogy szép a panel képe, jó a fényerő, árkategóriájában kiemelkedő, én is ezért választottam ki a TV-t az üzletben. E tekintetben szerintem én is dícsértem korábban. Ettől függetlenül a kép folytonossága sarkallatos szempont a képminőség meghatározásában az én szememben. Ha olyan problémám van ami 8-10 éves készülékekkel nem volt, hadd keressem már a megoldást.
"javasolt mellé médialejátszó a nyugalom érdekében és megfelelő élvezethez"
Szerintem ne nagyon javasold a média lejátszót csípőből erre a problémára, ameddig nem tudod biztosra, hogy megoldja-e az akadozást, mert nem feltétlenül oldja meg. Nekem sem oldotta meg és nem a legolcsóbb kategóriát vettem, és Celtis is jelzett vissza negatívan. Qtya123 esetében tűnik úgy egyelőre, hogy neki sokat segített a Homatics lejátszó, kompromisszumos source oda-vissza váltással, de pl. Firestick 4k Max gen2, Kinhank G1 használata esetén nincs javulás.
-
Qtya123
őstag
válasz
mikrofon
üzenetére
Azt azért hozzá kell tenni, hogy pl az esetemben még a médialejátszó sem feltétlenül jelent hibátlan működést, csak akkor, amikor megtörténik a bemenet oda-vissza váltás.
Máskülönben, ha plug&play akarnám használni a médialejátszót még olyan tartalmak is akadnának, amelyek előtte nem!Kész szerencse, hogy teljesen véletlenül a bemenetváltásnál észrevettem, hogy megoldja a problémát. Máskülönben jogosan néztem volna kérdőn, hogy bakker, be van üzemelve a médialejátszó és gyakorlatilag rosszabb lett, mint volt...
Kíváncsi vagyok, hogy másoknak, akiknek szintén van akadás, milyen tapasztalatokat szereznek médialejátszó beszerzése után.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- sziku69: Szólánc.
- Wise (ex-TransferWise)
- One mobilszolgáltatások
- Assetto Corsa Rally
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor