- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
DeadmaN89 #34226 üzenetére
"Ha olyan problémám van ami 8-10 éves készülékekkel nem volt, hadd keressem már a megoldást."
Ird már le, hogy milyen tv, milyen lejátszójával, mit lejátszva volt tökéletes. A remek upnp-s sajáttal, aminél legtöbbször az "ismeretlen file format", üzi jelent meg, vagy be sem tallózta azt a filmet, amit nem tudott megfelelően kezelni. Volt még egy remek lehetőség a lejátszásra, a Plex. Tudom, sokan szeretik, na de azért a Plex szépen konvertálgat, alakítgat magának. Aztán annyi, nincs más. Vagy csak nekem voltak ilyen szar Lg és Samsung Tv-im? Egyik sem volt egy média player bajnok
Amúgy ezt mindenkitől kérdezném, aki mindenevő, csúcs kategóriás playert szeretne a TCL TV-ben, hogy mondjon már egy más tipusú Tv márkát, amelyik szerinte, tökéletes, és ezt a tapasztala alapján mondja. Lg vagy Samsung miniledes tv, vagy Oled mindent jól lejátszik, tényleg? Milyen saját playerrel? /DoVi nélkül/
Teljesen más dolog, ha a menüje lassú, laggol, villog a kép stb. Az hiba.
Ha a külső lejátszókkal sincs javulás, meg lehetne nézni egy másik tv-vel mi a helyzet ugyanezzel a forrással. Ha marad a hiba, akkor persze vissza a babaruha.
A Firestick igazából streaming lejátszó, a neflix pl jó vele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Gyári garanciával FiiO M23 veszteségmentes lejátszó
- Eladó: Bowers & Wilkins PX7S2e - garanciás
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged