- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadmaN89
csendes tag
válasz
freeland0806 #33813 üzenetére
Figyu kolléga végigjárta a supporttal. Alaplapot cseréltek neki, maradt ugyanolyan. Egyébként amit mondasz, azt én is megfigyeltem, pedig semmilyen beállításhoz nem nyúltam, de kb. 2 hétig már majdnem észre sem vettem semmilyen hibát, most meg megint elkezdte pár napja jobban az akadozást. Pedig marhára nem akarok erre figyelni, nem keresném a hibát, de az én agyamat is bassza. Én azt gondolom, hogy egész egyszerűen nincs ott a képfeldolgozó hardware vagy software mint egy Samsungnál, bizonyos kódolást egész egyszerűen nem tud jól kezelni, ez vezet az akadozáshoz. Ha szerencsénk van addig csiszolják a softwaret hogy már nem botlunk olyan tartalomba, ami gondot okoz a TV-nek. Mivel kevés tartalomnál jött elő nálam a probléma eddig, az ár miatt el tudom fogadni, minden mással elégedett vagyok a TV kapcsán.
-
Celtis
veterán
válasz
freeland0806 #33813 üzenetére
Azt, hogy "ellenőrizd a wifi kábelt".
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest