- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeland0806
tag
válasz
Qtya123 #33808 üzenetére
Egyetértek. De nálam valahogy szinte mindenben elkezdett akadni. Eddig mintha ez nem lett volna vagy csak az első ilyen röccenés után elkezdtem nagyobb figyelmet fordítani rá. 3x állítottam vissza alapra hogy hátha valami beállítás vagy bug. Judder meg a motion ha 3ason van akkor talán kevésbé zavaró de látszik így is. Érdekes ez. Az a baj, hogy nekem baromi érzékeny az ilyen dolgokra az agyam és ha egyszer észrevettem tudat alatt is azt fogom keresni és meg is fogom találni. Ilyen hülyén vagyok összerakva. Játék nekem perfect a legtöbb esetben legalább abban nem csalódtam. Habár a kép lehetne élesebb is és ugye ott az a VRR dolog de ez mondjuk engem annyira nem zavar megmondom őszintén egy Series S-en. Amúgy se csúcs konzol. Na de mindegy is, talán ha nem járom meg 2 tévével ezelőtt, akkor ezt visszaküldtem volna, de már belefáradtam ebbe, ez tényleg olyan mint a lottó, 50-50 hogy mit kap az ember. 3ból 3 tévének van valami nyűgje az első egy philips volt. Tanuló pénznek jó lesz, aztán 1-2 év múlva majd váltok én is LG-re. HACSAK nem jön egy mindent is kijavító frissítés vagy valami okosság
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Ingatlanos topic!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Battlefield 6
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- LG 50QNED87T3B 50 colos LG AI QNED87 4K Smart 120hz Gaming TV
- TCL 43C645 43" 4K Smart TV
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest