- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Továbbra is a 24fps problémája fáj a legtöbb embernek. Főleg azoknak akik csak filmnél látják és játéknál nem. Hiszen nincs 24fps-sel játék mert élvezhetetlen lenne. Ezt a játékfejlesztők megtanulták, a filmesek nem. Más márkánnál annyi a különbség hogy ott erre van egy jó algoritmus ami ezt javítja, még akkor is ha mindent kikapcsolsz. Nem csak a márkanevet fizeted meg hanem ezt az algoritmust is ill. ezt a hozzáállást. Mert ezek a márkák ezt választották, hogy kikapcsolt javítás esetén is elkerüljék az elégedetlen vásárlókat, cserébe nem tesznek pénzt és energiát a DV fejlesztésbe, vagy még drágábban árulják a készüléket, gyengébb paraméterekkel....
Az ilyen felhasználóknak a legrosszabb javaslat hogy kapcsolj ki minden képjavításó algoritmust, mert nekik pont ez hiányzik.És ehhez még hozzájön hogy legtöbben ilyen olyan rilízekre panaszkodnak senki sem egy eredeti tartalomra, vagy megfelelő lemezes kiadásra lemezről játszva....
-
turho
addikt
Nem kesergek, nem általánoosítok, csupán elmeséltem, mi baja volt/van egy 3 éves modellnek. Ha alaposabban olvasok, bár még újdonság volt,.nem vesszük meg.
Frissíteni meg konkrét bizonyíték/ismeret hiányában nem meremmert legalább nagyjából megy.
A legnagyobb csalódás a 4k/130Hz hardveres csalás,.illetve a használhatatlan vrr. Amúgy mozizni jó rajta, egy nem túl acélos XSX-et is kiszolgál még.A 3 év alatt rengeteg panaszt olvastam. Egyébként én is olcsón akartam jót, ennyi. Pont azok a funkciói rottyok gyárilag, amiért megvettük
de már nem izgat egy ideje, csak tényleg fontolja meg mondenki, aki most venne...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest