Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Qtya123

őstag

válasz mrmft #30976 üzenetére

Korábban nézegettem én is ezeket az EISA "díjakat". Ahogy látom előző szériában és most is gamingre a 7-es (2023-as C745 és 2024-es C765), home theater kategóriára a 8-as (2023-as C845 és 2024-es C855) volt kihozva ajánlottnak.
    Bár gyanítom olyan húdenagy különbség nincs.

Egyébként alzában mikor vásároltam a TV-t, akkor volt kiállítva 805, 845 és 855. Olyan eget rengető különbséget nem láttam a 805 és 845 között. Volt, de azért figyelmesen keresni kellett. Viszont a 845 és 855 között az én szememnek rögtön észrevehető különbség volt. Nem az az állleejtős, de pont annyi, hogy míg a 805 és 845 között aprólékosan keresni kellett a képi részletekben az eltérést, úgy ezzel szemben a 845 képe után ránézve a 855-re az az érzés volt, hogy nem tudom megmondani miért, de részletek keresése nélkül is első hatásra szebbnek tűnik.

Még a feleségemnek is feltűnt, pedig nála a placebo hatás (hogy tudod, hogy a jobbik típust nézed) sem volt, mert azt sem tudta milyen típusú tv-t néz, csak ránézett és azt kérdezte: "ez mennyibe kerül? mert ennek szebb a képe"

Szóval jó cucc, de úgy voltam vele, hogy nekem nem éri meg a 230.000 Ft felárat ugyanabban a 65" méretben. Tekintve akkor skippeltem volna a soundbart, így viszont a különbözetből kijön egy Samsung Q930C és azért nem árt egy jó képhez egy normális hang is, ami az élményt illeti.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés