- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
Celtis #30666 üzenetére
Kíváncsiságból megnéztem én is ezt a két jelenetet. Elsőre, azzal a beállítással, ami akkor épp aktuális volt, semmilyen akadást nem tapasztaltam 65C805-ön. Majd aztán képmódot váltottam, sötétre váltva a 3 test-nél már előjött az apróbb ugrások és ha ilyen több van egy filmben, akkor az nekem is lehet, hogy zavaró lenne, viszont világosra állítva, gyönyörű szépen futnak a jelenetek. Egyébként a 3 test-nél már akkor észrevehető, mikor a kastély jelenet előtt ül a repülőgépen a fickó és felhúzza a redőnyt és kinéz az ablakon és ez sötétre állítva igaz. Azt mondjuk hozzáteszem, hogy sötét esetén asszem minden rásegítés ki volt kapcsolva, míg világosnál be van kapcsolva mozgásjavítás. Úgyhogy a tapasztalatom az, hogy megfelelő beállítások mellett nem találkoztam akadással, mindenhol végig simán fut.
-
nicu71
addikt
válasz
Celtis #30666 üzenetére
Szintén megnéztem,hát én nem veszek észre olyat amit szemet szúrna,talán a fenyőknél mintha lenne egy pirinyó folytonossági hiany a Vérapónál,de én ezt magamtól ugyan észre nem veszem,annyira látványos ez a film,olyan színorgia, és fények vannak benne, egyszerűen pazar.A 3 test ama jelenete se hoz számomra semmi szokatlant,az ilyen hosszú snitteknél nekem az lenne a fura ha vajsima lenne a kameramozgás és itt is talán latok valami hangyafasznyi megröccenést ha nagyon erőltetem meredt szemekkel nézve,de semmi olyat ami miatt szentségelni kezdenék.
Ami jobban idegesít hogy ennel a 143 versionnál is fennáll fényes DV film után a Netflix menüje ordenáre dinamikusra vált,amit rögtön mozira kell áttenni,majd masik film inditva az sotèt módban indul.Holott én a fényest preferálom.Ezt nem tudom mikor fogjàk helyretenni.Valamint a bekapcsolt mozgasjavitaskor jelentkező ghosting pl focimeccsnél is fennállhat még ,de ezt még nem volt időm tesztelgetni .Ha már ennél a szoftver verziónál tartunk,a tv adások alatti hangcsuszás az RTL nél nem jelentkezett/Voda kártya, viszont szomorúan állapítottam meg,hogy a 4IG alighanem visszavett a bitrátákból,mert érezhetően romlott a képminőség. -
Qtya123
őstag
válasz
Celtis #30666 üzenetére
Annyiszor szó volt már erről a 3 test és Vérapós akadásról, hogy megnéztem én is, bár nem tudom a C845 érintett-e amúgy. Frissítés a legújabb (V8-T653T01-LF1V135), mozgásjavítások kikapcsolva, sötét mód.
Én nem láttam akadást, a videók nem tudom mennyire adják vissza a valós helyzetet, mert nem túl nagy eresztés a telefon kamerája. A 3 testnél így visszanézve a videó elején, mintha "ugrálnának a színek", de ebből a valóságban semmit nem látok, meglepett, hogy videón ilyen.
Szóval én nem látok akadást, de lehet én nem veszem csak észre:
Vérapó: [link]
3 test: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo 3
- Nintendo Switch 2
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest