Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pendragon911

aktív tag

válasz Celtis #30666 üzenetére

Kíváncsiságból megnéztem én is ezt a két jelenetet. Elsőre, azzal a beállítással, ami akkor épp aktuális volt, semmilyen akadást nem tapasztaltam 65C805-ön. Majd aztán képmódot váltottam, sötétre váltva a 3 test-nél már előjött az apróbb ugrások és ha ilyen több van egy filmben, akkor az nekem is lehet, hogy zavaró lenne, viszont világosra állítva, gyönyörű szépen futnak a jelenetek. Egyébként a 3 test-nél már akkor észrevehető, mikor a kastély jelenet előtt ül a repülőgépen a fickó és felhúzza a redőnyt és kinéz az ablakon és ez sötétre állítva igaz. Azt mondjuk hozzáteszem, hogy sötét esetén asszem minden rásegítés ki volt kapcsolva, míg világosnál be van kapcsolva mozgásjavítás. Úgyhogy a tapasztalatom az, hogy megfelelő beállítások mellett nem találkoztam akadással, mindenhol végig simán fut.

• nicu71

addikt

Szintén megnéztem,hát én nem veszek észre olyat amit szemet szúrna,talán a fenyőknél mintha lenne egy pirinyó folytonossági hiany a Vérapónál,de én ezt magamtól ugyan észre nem veszem,annyira látványos ez a film,olyan színorgia, és fények vannak benne, egyszerűen pazar.A 3 test ama jelenete se hoz számomra semmi szokatlant,az ilyen hosszú snitteknél nekem az lenne a fura ha vajsima lenne a kameramozgás és itt is talán latok valami hangyafasznyi megröccenést ha nagyon erőltetem meredt szemekkel nézve,de semmi olyat ami miatt szentségelni kezdenék.
    Ami jobban idegesít hogy ennel a 143 versionnál is fennáll fényes DV film után a Netflix menüje ordenáre dinamikusra vált,amit rögtön mozira kell áttenni,majd masik film inditva az sotèt módban indul.Holott én a fényest preferálom.Ezt nem tudom mikor fogjàk helyretenni.Valamint a bekapcsolt mozgasjavitaskor jelentkező ghosting pl focimeccsnél is fennállhat még ,de ezt még nem volt időm tesztelgetni .Ha már ennél a szoftver verziónál tartunk,a tv adások alatti hangcsuszás az RTL nél nem jelentkezett/Voda kártya, viszont szomorúan állapítottam meg,hogy a 4IG alighanem visszavett a bitrátákból,mert érezhetően romlott a képminőség. :(((

• Qtya123

őstag

Annyiszor szó volt már erről a 3 test és Vérapós akadásról, hogy megnéztem én is, bár nem tudom a C845 érintett-e amúgy. Frissítés a legújabb (V8-T653T01-LF1V135), mozgásjavítások kikapcsolva, sötét mód.

Én nem láttam akadást, a videók nem tudom mennyire adják vissza a valós helyzetet, mert nem túl nagy eresztés a telefon kamerája. A 3 testnél így visszanézve a videó elején, mintha "ugrálnának a színek", de ebből a valóságban semmit nem látok, meglepett, hogy videón ilyen.

Szóval én nem látok akadást, de lehet én nem veszem csak észre:
    Vérapó: [link]
    3 test: [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés