- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Qtya123 #30531 üzenetére
A hálózati lejátszás, a "streaming" és a helyi, USB-ről való lejátszás némileg eltér, ugyanis minden esetben megfelelő előtöltést kell végezni és sok lejátszó esetében a hálózati lejátszás előtöltése nem megfelelő, Kodiban ez állítható, javítható, más lejátszók esetében nem feltétlenül.
-
boborján2
senior tag
válasz
Qtya123 #30531 üzenetére
Még az is lehet hogy firmware bug?
Bár ez már nagyon megkepne.
Az is lehet hogy usb-lan lesz a megoldás, főleg ha már tesztelted és ott faxa.Én amikor használtam hw aprón vettem tplink ue300-at valami 3000ft ért. Bár nekem csak USB2 van ,de USB2-1G nem létezik. Ezzel nekem 220-240 megabitet tudott, ami pont elég a legdurvább BDrip-hez is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Schiit Magni 3 fejhallgató erősítő
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új, bontatlan dobozos Bose Smart Ultra Soundbar 2 év garanciával
- BlackMagic Design Atem Mini/// Üzletből // Számlával és Garanciával
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest