- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab1ka
senior tag
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Félreértés ne essék, egy rossz szóval sem illettem a tévét, egyelőre nézelődöm, lassan érik a csere, nyilván engem is az ár, illetve a számomra különösen vonzó 5 év garancia fogott meg. Attól viszont én nem gondolok valamit legjobb ár érték arányúnak meg nincs nála jobb vételnek, ha a legalapvetőbb funkciója nem működik rendeltetésszerűen. Amikor egy tévének a képe akad meg csúszik rajta a hang, akkor hiába delegalább olcsó, meg ennyi pénzért jobb rajta a fekete mint a másikon meg lehet rá telepíteni ezt azt. Azért valljuk be, ez inkább tűnik az olcsóság árának. Ami aggaszt hogy nem csak ezen a fórumon és nem csak egy konkrét típusnál olvasni ilyen tapasztalatokat.
Nem zártam ki teljesen a modellt, csak amikor félmilliókat tervezek elkölteni, akkor nem szeretnék ilyen kompromisszumokkal együtt élni. Samsung userként maradnék azon a vonalon, viszont ott a korrekt FALD-os kijelzők a többi fityfenével együtt 75" méretben igazán szürreális áron mozognak.Talán annyi konkrétumot kérdeznék, hogy PLEX-et használva SDR tartalmakkal is jelentkeznek e a fenti anomáliák? Én csak azt használom filmezéshez, semmilyen streaming nem érdekel, illetve mellette pc monitornak+konzolhoz.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Azok közül se mindenki irkál, akik nincsenek megelégedve. Pl. én sem. 2 TCL TV után, amiből már csak az egyik van meg.
Oké, nem c805, de azért látszik, hogy a márka küszködik szoftveres problémákkal, és ez nem újdonság, évek óta így van.
Nem sajnálom egyébként, hogy őket választottam, mert tök jó TV -ket árulnak. De az biztos, hogy drágább készüléket már nem vennék tőlük. Például ha lesz náluk is OLED.
-
Pendragon911
aktív tag
válasz
bigrob #29092 üzenetére
Na meg a másik, ha talál is számára szimpatikusabbat, akkor annak majd egyéb más fajta nyűgjei lesznek, az meg azért nem lesz jó
Bár nem fenékig tejföl a Google TV sem, de számomra mindenképpen pozitív irányba billentette a mérleg nyelvét a rendszer szabadsága és gyorsasága, a telepíthető alkalmazások száma. Illetve én is régebb óta olvasom a fórumot és ezáltal még inkább közelebb kerültem ahhoz a típushoz, amit végül meg is rendeltünk, mégpedig a C805-höz.
Ha már itt tartunk, regisztráltam a plusz ajándék garanciát és azt írták a végén, hogy majd értesítenek, ha hivatalosan is elfogadták a regisztrációt. Aki szintén regisztrálta az új TV-t az elmúlt időszakban, mennyi idő után jött a visszaigazolás, hogy rendben van a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest