Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlueSteel
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Ezt én is, az első posztom óta is, sokszorosan csak megerősíteni tudom. (Korábbi posztom kikereshető, ahol részletesen leírtam mindent. A TV 65c805.) Semmilyen beállítás nem segített. A filmek alapból is akadnak mozgásmegjelenítés nélkül, azzal együtt meg szappanoperává változnak már a minimum értékeken is. Azóta feltettem a v062-t (ott is jobb volt a mozgás és a képminőség is a v098-hoz viszonyítva, viszont voltak hibák (pl. időnkénti villódzás minden film alatt), ezt követően felment a V999 v1. Itt a feketék olyanok, mint a v028-nál, igazán mélyek, a 720p tartalmak is korrektek, DV jól működik, és a mozgás bár nem tökéletes, de sokkal jobb, mint a v098-nál, és skálázható, akárcsak az élesítés (nálam de-judder 2, de-blur 1-es értéken vált be leginkább, itt már simít, de nem szappanopera). A gyári videolejátszó már ugyanúgy működik, mint a v098-nál (pl. automatikusan behúzza a feliratot).
2k 144Hz és 4K 120 Hz gaminget is próbáltam, G-Synccel, HDR-rel, PC Desktopként is használom a TV-t, egyelőre ott sem tapasztaltam problémát.
Hozzáteszem, TV-adásként csak Tarr mobiltv-t nézek böngészőből, durva képhibába eddig nem futottam bele, kábeltv-m nincs.
SDR tartalmaknál, a Local dimming közepes beállítás sokkal jobb képet ad, mint a high. Ott túlszaturálja a fényes jeleneteket (gyertyafényeknél észrevehető halo veszi körbe a fényes területet), és sötétíti a képet.) Ez már igaz volt a v098-ra is.
A v098-nál volt egy másik probléma is, amit akkor nem említettem, az appok sorrendjét nem lehetett elrendezni, visszagombra nyomásnál kilépett az elrendező ablakból és minden maradt úgy mint régen.
Egy-két bug azért itt is van, nem tudom, hogy a V999v3-at érdemes-e még bepróbálni, a fórumokon (pl. Telegramon) azt tartják a legjobbnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Star Trek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65UT81003LA 65 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval! 43"-65"-ig kapható!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - MAGYAR - 42 Ciklus - 98% akku - 1,5 év gari
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor