- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
De vegyél,azokra hallgass mint én, akinek "rossz" a szemük
Nekem a gyári szoftver van még fent,semmi gondom nem volt vele,nem fogom frissíteni (gyors indítás,aut frissítés,meg pár egyéb dolog ami visszajelentést ad pld kikapcsolva,meg hozzáférések is ha jól emlékszem---képbeállításokat csak a gyáriakat használom
) V28 van fent ,ott amúgy a piros kis pontocska hogy van frissítés
------van külső médialejátszóm ,de a tv gyárija is csak 1db 4K filmet nem játszott le,és normálisan ki is jön az erősítőmbe az optikán bármilyen hang (dolbydigital vagy épp DTS) ---nekem épp jó a HDR, HDR10+( ilyen filmem csak 1 van letöltve) vagy épp a DV is ,de kicsit vak vagyok
És hogy említik igen tükröződik ---de ez ugye sötét jeleneteknél észrevehető,mert amúgy meg a fényerő ezt elnyomja , és le kell kapcsolni a villanyt vagy a redőny le
És ellensúlyozza hogy a 75öst 420e ért vettem ---persze az igazsághoz tartozik ,hogy nem napi szinten nézem mint mások,csak mozizásra igazán,főleg ha a hang is kell hozzá .
-
Swenk
aktív tag
Talán, mert csak ennyi probléma van vele
A hdr/DV egy hasonló kategóriájú LG-hez, Samsunghoz képest sokkal jobb.
Akadozások stb: egyedi is lehet, még nem tudjuk, hogy általános probléma-e, mivel nagyon sok összetevője van a sima lejétszásnak. /forrás, net, player/
Kell a külső lejátszó: szerintem nem/ persze ez is egyéni döntés/
Nekem 4 külső lejátszóm van, és kezdenek porosodni a polcon.Amúgy, ha csak ez tartana vissza a TCL-től, szívesen megválok a Firetv Max, FireTV Max 2023, Nvidia Shield 2018, vagy a Homatix box--tól.
Szerintem bármely másik tv márkát ha így "kibeleznénk" számonkérnénk tőlük a kicsit maximalista elvárásainkat, hogy minden paraméterben nyerők legyenek, hát, ennyi problmát azok is produkálnának talán.
Olyan tv-t szeretnénk aminek fantasztikusan szép képe, feketéje, színe van, bársonyos a hangja, rakéta a wifije, szuper gyors a menüje, könnyen kezelhető legyen, és persze tökéletes média lejátszónak is kell lennie, bármilyen muxolt videóval. És ne tükrözze a szemben lévő nagy teljesítményű spot lámpát
Van ilyen?
Ja, és persze ezek krtikák legnagyobb részt egy-egy fórumtársunk tapasztalatai, gyakran szubjektívek, talán nem szerencsés általános tényként kezelni őket, ahogyan az én véleményemet sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged