Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cartmenn

aktív tag

válasz ToXeN #26481 üzenetére

De vegyél,azokra hallgass mint én, akinek "rossz" a szemük :) Nekem a gyári szoftver van még fent,semmi gondom nem volt vele,nem fogom frissíteni (gyors indítás,aut frissítés,meg pár egyéb dolog ami visszajelentést ad pld kikapcsolva,meg hozzáférések is ha jól emlékszem---képbeállításokat csak a gyáriakat használom :) ) V28 van fent ,ott amúgy a piros kis pontocska hogy van frissítés :) ------van külső médialejátszóm ,de a tv gyárija is csak 1db 4K filmet nem játszott le,és normálisan ki is jön az erősítőmbe az optikán bármilyen hang (dolbydigital vagy épp DTS) ---nekem épp jó a HDR, HDR10+( ilyen filmem csak 1 van letöltve) vagy épp a DV is ,de kicsit vak vagyok :) És hogy említik igen tükröződik ---de ez ugye sötét jeleneteknél észrevehető,mert amúgy meg a fényerő ezt elnyomja , és le kell kapcsolni a villanyt vagy a redőny le :) És ellensúlyozza hogy a 75öst 420e ért vettem ---persze az igazsághoz tartozik ,hogy nem napi szinten nézem mint mások,csak mozizásra igazán,főleg ha a hang is kell hozzá .

• Swenk

aktív tag

Talán, mert csak ennyi probléma van vele :)
    A hdr/DV egy hasonló kategóriájú LG-hez, Samsunghoz képest sokkal jobb.
    Akadozások stb: egyedi is lehet, még nem tudjuk, hogy általános probléma-e, mivel nagyon sok összetevője van a sima lejétszásnak. /forrás, net, player/
    Kell a külső lejátszó: szerintem nem/ persze ez is egyéni döntés/
    Nekem 4 külső lejátszóm van, és kezdenek porosodni a polcon.Amúgy, ha csak ez tartana vissza a TCL-től, szívesen megválok a Firetv Max, FireTV Max 2023, Nvidia Shield 2018, vagy a Homatix box--tól.
    Szerintem bármely másik tv márkát ha így "kibeleznénk" számonkérnénk tőlük a kicsit maximalista elvárásainkat, hogy minden paraméterben nyerők legyenek, hát, ennyi problmát azok is produkálnának talán.
    Olyan tv-t szeretnénk aminek fantasztikusan szép képe, feketéje, színe van, bársonyos a hangja, rakéta a wifije, szuper gyors a menüje, könnyen kezelhető legyen, és persze tökéletes média lejátszónak is kell lennie, bármilyen muxolt videóval. És ne tükrözze a szemben lévő nagy teljesítményű spot lámpát :)
    Van ilyen?
    Ja, és persze ezek krtikák legnagyobb részt egy-egy fórumtársunk tapasztalatai, gyakran szubjektívek, talán nem szerencsés általános tényként kezelni őket, ahogyan az én véleményemet sem. :R

• Imi1981

veterán

Képminőség az erőssége ( főleg c805-nek) . Szoftverileg bizony bugos. Nem használhatatlan de vannak idegesítő hibák. Hol olvastál olyat hogy nem jó a hdr / dv?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés