- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
Rolika109 #25433 üzenetére
Ha ezt kérdezed akkor neked nem kell. Egyszerűen felesleges legtöbb embernek. Annak kell aki érzékeny arra ha nem kadenciahelyes a lejátszás! Vagy különböző hangformátumok kellenek neki amit a tévé nem tud stb. Nekem van tv boxom több is mert a régi tévémen csiga lassú volt a smart rendszer és be be akadtak a 24p, 23.976 fps filmek ami zavart és erre gyógyír a kadenciahelyes lejátszás amit például egy coreelec-es médialejátszó tud tökéletesen.
Sokan észre sem veszik ha nem kadenciahelyes a lejátszás úgyhogy nekik ez nem hátrány.Az új tévémen a TCL 55C745 -ön már én sem használok médialejátszót. Pedig ez sem tud kadenciahelyes lejátszást de valahogy mégis megoldja a tévé és nem akad szóval már megfelel nekem. Attól még rá van kötve az Apple tv 4k 2021 de már nagyon ritkán kapcsolom be pedig nagyon jó cucc. Ettől függetlenül megtartom mindegyiket mert a másik kettő tévém kis buta tévé és ahhoz meg szükséges tv okosító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged