Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• boborján2

senior tag

válasz agent11 #23597 üzenetére

Bár nem nekem írtad, de szeretnék erre egy reakciót írni.

Szerintem itt nem is az a kérdés , hogy hogyan oldható meg.
    Aki akarja megtalálja az utat a frissítéshez szakmai fórumok segítségével.
    Inkább az ,hogy ezt miért nem házon belül oldják meg.

Őszintén szólva , nagyot néznék pl. ha egy Intel vagy AMD drivert egyszer csak telegram csatornán kellene keresnem, de úgy, hogy erről a VGA gyártó egy árva szót nem szól.

Joli néninek pedig nyilván nem kell tudnia frissíteni, DE Joli néninek is jár a tv-vel az a funkció ,hogy pl. netflixről egy DV tartalmat mikro laggok nélkül tudjon megnézni.
    Így viszont ő beragadt a bugos firmware-ben, lehet hogy örökre.

Csak azért ezt a példát hoztam , mert az enyém a vásárláskori 4xx firmware-el épp ilyen hibát produkált. Ezt a (számomra soronkövetkező) 5xx firm javította.
    Szomorú az a tény, hogy aki nem tud frissíteni , az szép magyarosan mondva, besz..ta.

"Amúgy is mindig az van, ha jól működik akkor ne frissítsünk..."
    Ebben teljesen egyetértek.
    Viszont alapesetben a frissítés nem azért készül , hogy elrontsa , hanem hogy javítsa.
    És itt nem feltétlen a látható dolgokra kell gondolni, hanem pl. a rendszer stabilitására, sebességére a motorháztető alatt. Ha pedig még ezt is elengedjük , még akkor ott van a droid biztonsági frissítése, amit így szintén nem fog megkapni.

ezek leaked (azaz kiszivárogtatott) verziók.

Esetemben a 65C835 (2022 modell) a gyártásától számítva egyetlen verziót sem kapott volna meg hivatalosan?
    Csak mert a TG csatornán szerintem legalább 10 féle FW van, nővekvő verzió számokkal.
    Ez mind csak leaked lenne és soha nem kerül publikus státuszba egy sem?

Itt valami sántít....

• Stealth

senior tag

válasz agent11 #23597 üzenetére

Azért ennek nem így kellene működnie a világ egyik legnagyobb gyártójánál.
    TCL oldalon legyen letöltési lehetőség, ami biztosítja, hogy hivatalos forrásból teszed fel a szoftvert. Igen is lennie kellene kiadási megjegyzésnek, hogy mit javítanak az új verzióval.

Én a c735-öt azért frissítettem usb-ről, mert már 500 felett járt a verzió a telegrammon, a tv-n meg a 438 volt és sosem talált frissítést, ez engem zavart.

Új hozzászólás Aktív témák