Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
agent11 #23597 üzenetére
Bár nem nekem írtad, de szeretnék erre egy reakciót írni.
Szerintem itt nem is az a kérdés , hogy hogyan oldható meg.
Aki akarja megtalálja az utat a frissítéshez szakmai fórumok segítségével.
Inkább az ,hogy ezt miért nem házon belül oldják meg.Őszintén szólva , nagyot néznék pl. ha egy Intel vagy AMD drivert egyszer csak telegram csatornán kellene keresnem, de úgy, hogy erről a VGA gyártó egy árva szót nem szól.
Joli néninek pedig nyilván nem kell tudnia frissíteni, DE Joli néninek is jár a tv-vel az a funkció ,hogy pl. netflixről egy DV tartalmat mikro laggok nélkül tudjon megnézni.
Így viszont ő beragadt a bugos firmware-ben, lehet hogy örökre.Csak azért ezt a példát hoztam , mert az enyém a vásárláskori 4xx firmware-el épp ilyen hibát produkált. Ezt a (számomra soronkövetkező) 5xx firm javította.
Szomorú az a tény, hogy aki nem tud frissíteni , az szép magyarosan mondva, besz..ta."Amúgy is mindig az van, ha jól működik akkor ne frissítsünk..."
Ebben teljesen egyetértek.
Viszont alapesetben a frissítés nem azért készül , hogy elrontsa , hanem hogy javítsa.
És itt nem feltétlen a látható dolgokra kell gondolni, hanem pl. a rendszer stabilitására, sebességére a motorháztető alatt. Ha pedig még ezt is elengedjük , még akkor ott van a droid biztonsági frissítése, amit így szintén nem fog megkapni.ezek leaked (azaz kiszivárogtatott) verziók.
Esetemben a 65C835 (2022 modell) a gyártásától számítva egyetlen verziót sem kapott volna meg hivatalosan?
Csak mert a TG csatornán szerintem legalább 10 féle FW van, nővekvő verzió számokkal.
Ez mind csak leaked lenne és soha nem kerül publikus státuszba egy sem?Itt valami sántít....
-
Stealth
senior tag
válasz
agent11 #23597 üzenetére
Azért ennek nem így kellene működnie a világ egyik legnagyobb gyártójánál.
TCL oldalon legyen letöltési lehetőség, ami biztosítja, hogy hivatalos forrásból teszed fel a szoftvert. Igen is lennie kellene kiadási megjegyzésnek, hogy mit javítanak az új verzióval.Én a c735-öt azért frissítettem usb-ről, mert már 500 felett járt a verzió a telegrammon, a tv-n meg a 438 volt és sosem talált frissítést, ez engem zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Küszöbön az androidos PC-k
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- World of Tanks - MMO
- Mikrotik routerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- 20.000 - tól RÉSZLETFIZETÉS. BANKMENTES. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - KÉK . 2 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.22
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő