- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
válasz
agent11 #23597 üzenetére
Bár nem nekem írtad, de szeretnék erre egy reakciót írni.
Szerintem itt nem is az a kérdés , hogy hogyan oldható meg.
Aki akarja megtalálja az utat a frissítéshez szakmai fórumok segítségével.
Inkább az ,hogy ezt miért nem házon belül oldják meg.Őszintén szólva , nagyot néznék pl. ha egy Intel vagy AMD drivert egyszer csak telegram csatornán kellene keresnem, de úgy, hogy erről a VGA gyártó egy árva szót nem szól.
Joli néninek pedig nyilván nem kell tudnia frissíteni, DE Joli néninek is jár a tv-vel az a funkció ,hogy pl. netflixről egy DV tartalmat mikro laggok nélkül tudjon megnézni.
Így viszont ő beragadt a bugos firmware-ben, lehet hogy örökre.Csak azért ezt a példát hoztam , mert az enyém a vásárláskori 4xx firmware-el épp ilyen hibát produkált. Ezt a (számomra soronkövetkező) 5xx firm javította.
Szomorú az a tény, hogy aki nem tud frissíteni , az szép magyarosan mondva, besz..ta."Amúgy is mindig az van, ha jól működik akkor ne frissítsünk..."
Ebben teljesen egyetértek.
Viszont alapesetben a frissítés nem azért készül , hogy elrontsa , hanem hogy javítsa.
És itt nem feltétlen a látható dolgokra kell gondolni, hanem pl. a rendszer stabilitására, sebességére a motorháztető alatt. Ha pedig még ezt is elengedjük , még akkor ott van a droid biztonsági frissítése, amit így szintén nem fog megkapni.ezek leaked (azaz kiszivárogtatott) verziók.
Esetemben a 65C835 (2022 modell) a gyártásától számítva egyetlen verziót sem kapott volna meg hivatalosan?
Csak mert a TG csatornán szerintem legalább 10 féle FW van, nővekvő verzió számokkal.
Ez mind csak leaked lenne és soha nem kerül publikus státuszba egy sem?Itt valami sántít....
-
Stealth
senior tag
válasz
agent11 #23597 üzenetére
Azért ennek nem így kellene működnie a világ egyik legnagyobb gyártójánál.
TCL oldalon legyen letöltési lehetőség, ami biztosítja, hogy hivatalos forrásból teszed fel a szoftvert. Igen is lennie kellene kiadási megjegyzésnek, hogy mit javítanak az új verzióval.Én a c735-öt azért frissítettem usb-ről, mert már 500 felett járt a verzió a telegrammon, a tv-n meg a 438 volt és sosem talált frissítést, ez engem zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest