Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis45
aktív tag
válasz
Celtis #23382 üzenetére
Főleg úgy, hogy nekem pl. Disney, Netflix, SkyShowtime-on semmi probléma nincs. És gondolom ott is 24 képkockával, vagyis húszon három egész valamennyivel jönnek a filmek. Csak a külső vinyóról való lejátszásnál vannak akadások. Már kipróbáltam azt is, hogy a vinyót (usb3) közvetlenül dugtam rá a tv-re, hogy nem-e az a gond, hogy az usb hosszabbító kábel csak usb2-es, de úgy se volt javulás.
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #23382 üzenetére
Azért írtam mert azt gondoltam azért akad nálatok. Ha nem azért akad ahhoz nem tudok hozzászólni mert nálam nem jelentkezik ( remélem nem is fog). Akkor nálatok röviden tömören szar a lejátszás! Tcl szoftverileg nagyon nincs a toppon. A Google tv rendszer jó itt a tcl részéről nincs rendben valami. C745 processzorához jól optimalizált nagyjából de 645-höz nem szerintem.
Kíváncsi lennék egy 2022-2023-as ilyen kategóriában Sony tv-n hogy muzsikál a Google tv és, hogy ott is van e ennyi bug. Tuti nincs szerintem.
Ettől függetlenül én még elégedett vagyok a c745-el ( módjuk vissza kell küldenem garanciába javítani de ez minden márkánál előfordulhat) de persze ez változhat később.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- Samsung QE65Q80TATXXH (4K-120Hz HD) Hibátlan állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest