- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: tpm.msc
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atis45
aktív tag
válasz
Celtis #23382 üzenetére
Főleg úgy, hogy nekem pl. Disney, Netflix, SkyShowtime-on semmi probléma nincs. És gondolom ott is 24 képkockával, vagyis húszon három egész valamennyivel jönnek a filmek. Csak a külső vinyóról való lejátszásnál vannak akadások. Már kipróbáltam azt is, hogy a vinyót (usb3) közvetlenül dugtam rá a tv-re, hogy nem-e az a gond, hogy az usb hosszabbító kábel csak usb2-es, de úgy se volt javulás.
-
Imi1981
veterán
válasz
Celtis #23382 üzenetére
Azért írtam mert azt gondoltam azért akad nálatok. Ha nem azért akad ahhoz nem tudok hozzászólni mert nálam nem jelentkezik ( remélem nem is fog). Akkor nálatok röviden tömören szar a lejátszás! Tcl szoftverileg nagyon nincs a toppon. A Google tv rendszer jó itt a tcl részéről nincs rendben valami. C745 processzorához jól optimalizált nagyjából de 645-höz nem szerintem.
Kíváncsi lennék egy 2022-2023-as ilyen kategóriában Sony tv-n hogy muzsikál a Google tv és, hogy ott is van e ennyi bug. Tuti nincs szerintem.
Ettől függetlenül én még elégedett vagyok a c745-el ( módjuk vissza kell küldenem garanciába javítani de ez minden márkánál előfordulhat) de persze ez változhat később.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest