- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Most már 3féle külső lejátszóról (médiabox, Sony és Panasonic asztali UHD lejátszók) is teszteltem ezt a reccenést és sajnos nálam továbbra is látszódik, 24p anyagok esetén. És itt most nem a hagyományos 24p akadozást látom, hanem 4-5 percenként alig észrevehetően megugrik a kép, ha visszatekerek a filmben, ugyanazon a helyen nem jelentkezik, hanem 4-5 perc elteltével máshol. Minden beállítás a Vhiktor által ajánlott, a TV összes HDMI bemenetén jelentkezik, HDMI kábelek hibája is kizárva, valami a szemem is, más is érzékeli. Mi a fene lehet ez? Olyan, mintha pufferelne a TV, vagy kevés lenne a memória... A TV adás megy szépen, ott nincs semmi reccenés.
Illetve ami még feltűnt, hogy nagyon nagy az audio delay is, majdnem 300ms-ra kell állítanom az erősítőmön, hogy a hang szinkronban legyen a képpel, korábban a Pana plazmámom semmi ilyen nem volt. Az ominózus TV ugye egy 65C805.
-
törölt tag
Értem, köszi az infót. Szerencsére visszavették gond nélkül.
Ez már nem az a TCL volt, amit én ismertem...Visszakerült a helyére a régi P6006-os, ugyanazokat a filmrészleteket megnézve rajta, hát nem igazán van lemaradva a C615-től képminőségben, pedig sokkal újabb széria illetve magasabb kategória is az utóbbi... És lám, nincs akadás, tökéletesen megy. Ez még egy 2017-es belépő TCL, és a mai napig tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest