Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Most már 3féle külső lejátszóról (médiabox, Sony és Panasonic asztali UHD lejátszók) is teszteltem ezt a reccenést és sajnos nálam továbbra is látszódik, 24p anyagok esetén. És itt most nem a hagyományos 24p akadozást látom, hanem 4-5 percenként alig észrevehetően megugrik a kép, ha visszatekerek a filmben, ugyanazon a helyen nem jelentkezik, hanem 4-5 perc elteltével máshol. Minden beállítás a Vhiktor által ajánlott, a TV összes HDMI bemenetén jelentkezik, HDMI kábelek hibája is kizárva, valami a szemem is, más is érzékeli. Mi a fene lehet ez? Olyan, mintha pufferelne a TV, vagy kevés lenne a memória... A TV adás megy szépen, ott nincs semmi reccenés.
Illetve ami még feltűnt, hogy nagyon nagy az audio delay is, majdnem 300ms-ra kell állítanom az erősítőmön, hogy a hang szinkronban legyen a képpel, korábban a Pana plazmámom semmi ilyen nem volt. Az ominózus TV ugye egy 65C805.
-
törölt tag
Értem, köszi az infót. Szerencsére visszavették gond nélkül.
Ez már nem az a TCL volt, amit én ismertem...Visszakerült a helyére a régi P6006-os, ugyanazokat a filmrészleteket megnézve rajta, hát nem igazán van lemaradva a C615-től képminőségben, pedig sokkal újabb széria illetve magasabb kategória is az utóbbi... És lám, nincs akadás, tökéletesen megy. Ez még egy 2017-es belépő TCL, és a mai napig tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SSAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Philips 55PUS8209 4K UHD QLED VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest