Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
válasz
nicu71 #21054 üzenetére
Azt kell, hogy mondjam igen. Ami sokkal nagyobb és jobb az a fényerő. 100%-on konkrétan kisüti a szememet, tehát bőven elég az 50%. Egyébként hozzávetőlegesen a 735-ben kb az itteni az 50% volt a 100%. Nem mellesleg a színek élénkebbek. A 4K videok hdr 10-ben valami fantasztikusan szépen. Nagyon meg vagyok elégedve. Nézegettem más márkát e körüli árban is, de ilyen tudással, ilyen képpel és persze méretben mind 300k felett voltak. Volt még lehetőség mini led is más márkában, és pont egymás mellett volt a 2 tv, mégis ezt választottam. Szóval aki teheti és "olcsón" jó tv-t szeretne érdemes ezt választani szerintem.
-
boborján2
senior tag
válasz
nicu71 #21054 üzenetére
A félteértések elkerülése miatt és nem kötekedésből...
uf6yanazon wifi frekvencia tartományban legyen/és ne vezetéken!
A frekvencia tartomány az légyegtelen ,abba mezei user igazából nem is lát bele. Szerintem inkabb arra gondoltál hogy egy wifi alhálón legyen a két eszköz.
Illetve nem tudom milyen megoldást használ a képkivetítés ebben az esetben. De pl. egy lan-ra (vezetékre) dugott chromecast vezérelhető wifi telefonnal a lényeg hogy egy alháló legyen.
(Persze extrém esetben megoldható akár az alhálón kívüli vezérlés is, de ez már másik káváház és komolyabb tudást is igényel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Brave
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- SHARP 43BN5EA Smart LED, 108 cm, 4K Ultra HD, Android GARANCIÁS
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- Samsung 32 QLED The Frame QE32LS03CBU! Bontatlan!
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest