- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zazenke
őstag
válasz
Crucio #20694 üzenetére
az img telepítés annyival jobb hogy visszafelé is tudsz vele haladni nem csak előre mint az otával. Ha tehát nincs baj akkor nincs is rá szükséged . annyival másabb hogy nem egy csomagolt fájlt teszel a pendrive-ra hanem már a kicsolmagolt img fájlt . legyen bedugva a pendrive húzd ki a konnektorból a tvt . Most a tv bekapcsoló gombját magán a tv készüléken tartsd lenyomva és eközben dugd be újra a tv konnektorját a bekapcsoló gombot addig tartsd lenyomva még be nem jön a frissítési kép 1% updating stb. megvárod még lefut ez lesz pár perc sőt 1 % ról is lehet hogy csak 5 perc után kezd felfelé haladni a folyamat jelző. utána még még sőt van aki előtte is elvégzi a reset all , reset shop szervízmenüs dupla törlést. Én azt tapasztaltam hogy nekem felesleges volt ezt csinálni. Ide természetesen be kell tudnod lépni a szervíz menübe ami lehet nálad más mint nálam (c835). erre rá kell keress. ja és img fájl az pont ugyanott a telegram csatornán van mint az ota fájl de nem minden otánál van mellette az img fájl mint lehetőség. Ezért visszamész arra a verzióra amelyek img fájlját megtalálod és utána otával előre mész arra amelyik verzióra szeretnél menni. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- TV antenna és jelerősítés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Google Chrome
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest