Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
EquinsuOtcha
üzenetére
Én elég sok tvvel találkozom. Minden márkából és kb minden évjáratbol lattam tibb pixel hibásat is, sokszor a tulaj észre sem veszi. Legyen az LG, Tcl, sony, samsung, mindegy. Egyedül panasonic oledbol nem találkoztam még pixel hibassal, de az a tv elég ritka, így kevésszer találkozom vele.
Olyan is van, hogy az adott tulaj szemellenzős az általa preferált márkával szemben. Volt olyan hely ahol 2 külön márkájú oled volt, a nem kedvenc márkán számolta a pixel hibákat, a kedvencen meg nem, én azonnal észre vettem rajta 10-et, utána már a tulaj is nézte és 20 fölé emelkedett.
Sajnos jelenleg ilyen világot élünk, hogy minőségbiztositas kb 0.
Ezért kell neten venni a tvt és ha bármi gond van azonnal elallni a vásárlástól.
-
ricsik
őstag
válasz
EquinsuOtcha
üzenetére
Gondolom mind a 60 tv-t átvizsgáltad, és egyiknek sincs egy db pixel hibája sem, és ezt a képernyő vizsgálatot rendszeresen elvégzed.
Ugyanolyan lutri, mint az összes nagy márka, ha kicsit tájékozottabb lennél tudhatnád, hogy mindegyiknél jelen vannak ilyen, de ettől durvább hibák is. Pl Samsung oled görbe panel, stb...
Ilyen tudást amit a TCL kínál nagy gyártók esetében 2-3x áron kapod meg, ugyanolyan panellottóval.
Remélem boldog leszel egy sokkal hitványabb, de árban ugyanannyiba kerülő samsunggal. -
tutis
addikt
válasz
EquinsuOtcha
üzenetére
olvass bele kicsit LG tévés topikba. 10-ből 1 minimum panelcserés 1 éven belül, vagy pixelhiba, vagy teljes panel hiba miatt. nehogy azt hidd hogy ritka a jelenség..
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor