- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
EquinsuOtcha #20578 üzenetére
Én elég sok tvvel találkozom. Minden márkából és kb minden évjáratbol lattam tibb pixel hibásat is, sokszor a tulaj észre sem veszi. Legyen az LG, Tcl, sony, samsung, mindegy. Egyedül panasonic oledbol nem találkoztam még pixel hibassal, de az a tv elég ritka, így kevésszer találkozom vele.
Olyan is van, hogy az adott tulaj szemellenzős az általa preferált márkával szemben. Volt olyan hely ahol 2 külön márkájú oled volt, a nem kedvenc márkán számolta a pixel hibákat, a kedvencen meg nem, én azonnal észre vettem rajta 10-et, utána már a tulaj is nézte és 20 fölé emelkedett.
Sajnos jelenleg ilyen világot élünk, hogy minőségbiztositas kb 0.
Ezért kell neten venni a tvt és ha bármi gond van azonnal elallni a vásárlástól. -
ricsik
őstag
válasz
Gondolom mind a 60 tv-t átvizsgáltad, és egyiknek sincs egy db pixel hibája sem, és ezt a képernyő vizsgálatot rendszeresen elvégzed.
Ugyanolyan lutri, mint az összes nagy márka, ha kicsit tájékozottabb lennél tudhatnád, hogy mindegyiknél jelen vannak ilyen, de ettől durvább hibák is. Pl Samsung oled görbe panel, stb...
Ilyen tudást amit a TCL kínál nagy gyártók esetében 2-3x áron kapod meg, ugyanolyan panellottóval.
Remélem boldog leszel egy sokkal hitványabb, de árban ugyanannyiba kerülő samsunggal. -
tutis
őstag
válasz
olvass bele kicsit LG tévés topikba. 10-ből 1 minimum panelcserés 1 éven belül, vagy pixelhiba, vagy teljes panel hiba miatt. nehogy azt hidd hogy ritka a jelenség..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest