- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsik
őstag
válasz
Parmezan77 #20291 üzenetére
Kaphatnék egy linket, vagy valamit, hogy milyen progival lehet megnézni a fájlokban, hogy kamu vagy valós a dovi?
Köszi. -
tomp
félisten
válasz
Holnap délelőttre szerintem meglesz a leírás. Csak most egész nap meló volt. 4-kor ébresztő és most tartok hazafelé.
-
flash-
veterán
válasz
na ez komoly! hát igen van így is különbség.
Azért ha 1-2 konkrét anyagot (filmet) tudnátok ajánlani, klassz lenne, akkor átérezném milyen is a rendes dolby vision! (bár amiket néztem dv- hdr összehasonlító yt videókat, hát én nagyon pici különbséget látok, robbanás-égésnél igen de amúgymeg nem igazán)
és akkor a fentiek szerint jobban járok a virágboltos hdr tartalommal?
Egyébként én nekem a 4k nem hdr nem dolby vision tartalom is sokszor elég lenne , de olyat remuxban meg egyszerüen nem tesznek fel! vagypedig ami elérhető 4k remux DV, azon rajta van a normál (nem dv, nem hdr) sáv is és valahogy azt elő lehet csalni?
a webrip-webdl túlnövelt fényerővel(vagy kontrasztal gammával) vannak, a fekete is "fehéres" lehet van kivétel de sok az iylen úgyhogy 4k nem webrip-nem webdl lenne még jó dehogy mért van a mostaniak közül ilyenből alig azt nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NBA és kosárlabda topic
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- Kés topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged