- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pokolika
tag
válasz
haxxika #19206 üzenetére
Ezt én inkább úgy mondanám hogy jó készülékeket gyárt, viszont lutri hogy nálad generál egy olyan hibát ami másnál nem jelentkezik.
Majd ha szoftveresen megérkezik oda ahol lenni kéne egy ekkora gyártónak esetleg megint kipróbálom.
Ezzel nem azt akarom mondani hogy más gyártónál nincs hiba dehogynem, viszont ekkora balga még1x balga hibák -
turho
addikt
válasz
haxxika #19206 üzenetére
Mi a számodra legjobban bevált fw. 65c728-ra? 098 ota-n rekedtem. Ez most elég jó, de a vrr pl. nem működik benne
Nem is változik a kiírásnál se az fps...PC gaming a fő felhasználási terület, meg mkv filmek. Tv adást nem nézünk.
Én voltam anno a topic elején, akinek HDMI vibrálás miatt komplett panelt cseréltek. Azóta hibátlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpársportok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- XPEnology
- Diablo IV
- Goddess of Victory: Nikke
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- További aktív témák...
- Eladó Harman Kardon 2.1 BDS270 házimozi rendszer
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest