Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkutyi
addikt
válasz
mikrofon
üzenetére
Nem értem mire ez a cinikus hozzá állás, többen is írták hogy nekik is ilyen! És telegram csoportban is rengetegen...több százan jelzik ezt vissza!
Nem mondtam egy szóval sem hogy rossz, vagy hogy nem tetszik...írtam is hogy nezesi távolságból és jó szögből korom fekete, és ez jó! Igen, ki van zárva H rossz lenne, mert ha rossz, mindig rossz! Kimondott local dimming teszttel szó szerint lekapcsol a háttérvilágítás. Film-mese-stb közben pedig azt vettem észre hogy csak akkor ha jelentősebb százaléka a kepernyőnek sötét, akkor kezdi el le kapcsolni...de erre is van egy jó teszt, alulról jönnek fel fokozatosan a csillagok...kb tv felenel tart amikor már el kezd világítani a felső része...miért?amikor a csillagok meg csak a tv felénél tart?
Abban igazad van hogy le zárhatjuk, mert bizonyosságot nyert hogy nem nálam a hiba, ez ilyen!
Hidd el nem magam, vagy mást akarok ezzel győzködni, azért jöttem ide, hogy rá jöjjek csak nálam, vagy másnál is ilyen.ennyi
UI: egyébként pont hogy ezt mondom amit Ricsik forumtárs!!!
..
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Hisense 50E76GQ Gamer QLED Smart LED Televízió, 126 cm, 4K Ultra HD
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Death Stranding Director s Cut
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Vhiktor