- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
Itt van ez a komment
Kivette a dobozból és működött. Semmi közöm az LG-hez anno én azért vettem 660s-t mert ph-n különösen ajánlott volt. Ahogy olvastam nem csak én így voltam így vele.Ez a TCL meg annak ellenére, h a BB-s topikban, Milyen TV-s topikban és itt is mindenki unbelievable-nek titulálta. Többször meséltem a problémámról. Megcsináltam mindent javaslatot semmi érdemi változás nem volt. És hiába írogattátok, h szar a forrás, mert az LG a TCL mögött van (még nem vagyok 100% biztos benne, h marad) visszaállok arra és tök normális.
Feltettem a legutolsó frissítést mikor itt elkezdődött a "hullám" és egyből normálisabb lett a sztori. SmartTube os videók jók lettek normális a kép. Meccs is konszolidálódott azért patikának nem mondanám, de jobb lett mint volt. És nem változott a forrás és a beállítás.
És igen írtad, h F1 kell nézni az jó. De azért ne a TV mondja már meg, h én mit akarjak nézni.
Mikor beüzemeltem egyből megnéztem a pixelhibás viktoros videót se én se az asszony nem látott hibát, tökkre megörültem, mondom ezután már mi baj lehet. Hát na fene se gondolta volna
Tehát "Minden sorozatban gyártott termék egy bizonyos tűréshatáron belül kell teljesítsen." a probléma az, h túl nagyot szór az a hibahatár, nem megugorhatatlan az, h kiveszed a dobozból és működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest