Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gép1: Renault Kangoo vizhűtő ventilátor fokozatok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perillustris
senior tag
válasz
Saccco
üzenetére
Az IMG fájlok linkjei megdöglöttek, ha jól látom.
Továbbra is az a problémám, hogy 85C735-ön az 558-as firmware-rel az Airplay és Cast funkcióknak nyoma sincs. Egy régebbit (4xx) valamit feltéve látszott, de az annyira régi kinézetű volt, hogy nem szerettem nézni és pl. a webkamera sem működött vele.
Lehetséges, hogy az 558-as gyári FW el van cseszve?Használja itt bárki C735-ösön? Van Airplay-e?
C735-re az 5xx-ösökből melyik a már jól használható FW?
-
DroneZ^
őstag
válasz
Saccco
üzenetére
Lefrissítettem az 503-asra. Először azt hittem, hogy placebo, de aztán alaposabban elkezdtem tesztelni. Emlékeztem, hogy az Elysium filmben a berepülős jeleneteknél rengeteg hibát csinált. Nos az új szoftverrel a 80-90%-a kijött. Kicsit még látszik, de ez viszont már abszolút nem zavaró. Következő bug a PC módnál a katasztrófális színek voltak, ezt is megoldották. Végül pedig egy apróság: akadozott az Android 1-2 másodpercig, miután a távirányítón a fogaskereket lenyomtam, mostmár ez is kisimult. Mindenképpen megérte frissíteni, köszönöm a helpet!

Előtte azt hiszem 486 vagy valami ilyesmi verziószám volt fent.
A homogenitás sajnos még mindig nem igazán jó, szerintem az változatlan maradt.
szerk.: Nem értem miért dugdossák a jó szoftver frissítéseket, miért nem találja meg magának beállításokon keresztül mint bármelyik okos TV a piacon... 400-600 ezer forintos TV-nél ez nagyon ciki. Arról nem is beszélve, hogy kvázi warez körülmények között kell hozzá jutni a szoftverhez, telegramon keresztül.. Értem én, hogy a TCL csatornája, de akkor is. Világpiacon értékesített készülékről beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Vhiktor