- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
válasz
wallace 234 #1446 üzenetére
A színhasználat szerintem igen szubjektív, így a gyártók között is sokszor nagy az eltérés, de nekem pl kimondottan a samu színei tetszenek, igaz tlc qled-et még nem láttam. Q70-en amúgy rthings alapján csináltam 5 perc alatt egy képernyő/szín beállítást és még kellemesebb lett a képernyő. Ha már valami hardveres (nem csak interpoláció varázslás) és 60Hz helyett 120Hz-es a panel, akkor ott szerintem biztos van különbség, de egy biztos, a TCL és a Hisense egy komoly gyártó, aki pl az USA-ban már bizonyított, így ideje lenne, hogy hazánkban is ugyan azok a termékek legyenek elérhetőek, de lehet ez az X815 már az
A puding próbája az evésHa nem tetszik, akkor ezek szerint T-nél is mehet vissza a termék meg akkor így lenne összehasonlítási alap, még ha nem is egymás mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest