Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
herceges215 #14297 üzenetére
Konkrétan vett egy rossz paneles tévét és kereste rá a megoldást. Nincs. Ez ilyen volt. Visszaviszi, hoz egy hibátlan. Én is így jártam a 728-al, második hibátlan.
-
Geza74
tag
válasz
Hát én csak ezt a tesztet olvastam eddig a C635-ről, de ilyen durva dolgokról itt nem írnak.
Link -
Vhiktor
Topikgazda
válasz
A micro dimming nem egyenlő a local dimmingel, a micro dimming lényegében csak szoftveres dinamikus kontraszt, de a fekete mélységét nem befolyásolja.
A 7 éves Samsung képének minőségét így látatlanban is teljesen biztos vagyok benne, hogy hozza
De ezért is írtam, hogy ha valaki egy 7-8 éves VA paneles tévét cserél le és valóban minőségi ugrást szeretne akkor a jelenlegi árak mellett kb 300.000 környékén kell elkezdenie nézelődnie, ha 55 collról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Marvel Snap
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Steam Deck
- LTE frekvenciák
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest