- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
kekegsm #11742 üzenetére
4. Több USB: mert esetleg több eszközt akarok rácsatlakoztatni. Pl külön billentyűzetet és külön egeret. Szerintem a több USB csatlakozó 2022-ben nem egy olyan nagy kérés...
5. Harmony Elite: inkább tett volna bele a gyár a gyáriba 3 ledet... olcsóbb.erre lehet kapni egybe gyártott Wireless,Bluetooth beviteli eszközt,ilyenhez csak 1 db USB 2.0 kell.
a médialejátszó eszköznek meg a HDMi csatlakozás a megfelelőbb.
Harmony Elite ehhez meg külön iparág kellett anno.
használtan még beszerezhetőek,lehet ma már nem biztos,hogy funkcionálisan kielégítene a vásárlókat.vannak olyan szolgáltatások amik akkor még gondolatban sem voltak.
ha jól tudom ma is kaphatóak univerzális,tanítható távok igaz,15000Ft alatt semmi sincs már,az egyszerűbb gyári távok is 10000Ft felett vannak az áruk ha ismételten pótolni kellene őket.
pl.:
nem tudom menne-e de meglehetne próbálni egy külső tápos USB elosztott használni,hátha működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest