- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
PetiReni
friss újonc
Üdvözlök mindenkit!
Sajnos én vagyok a tipikus minek a hülyének okos tv..
Vettem egy ilyet: TCL 49DP600 Smart televízió, 124cm, 4K Ultra HD (ha ez egy rakás kaki, azt nem akarom tudni.)
Naszóval. Flipes vagyok, kihúztam az előző tévéből a SCART AV kábelt (kép alapján így hívják a google szerint) aztán a set top box-ba dugott scart dugóból jött ki egy olyan bepattintós, mint amit a telefonba is kell dugni, és volt egy olyan lyuk a tv-n és beledugtam, hogy az majd jó lesz, mert beleillik. Na most nincs tv. Az egész családnak kezdenek visszanőni az agysejtjei, szóval ezt meg kellene oldanom. Kérdés, hogy van-e itt olyan nagytudású személy, aki érti, hogy miről beszélek, és meg tudja mondani, hogy mit is rontok el. (Nem úgy általában, hanem ebben a konkrét helyzetben) És az is jó lenne, ha valaki megmondaná, hogy rá lehet-e erre a tv-re varázsolni az HBO GO-t vagy nem. Csak hogy ne vesztegessek erre éveket feleslegesen....
Köszönöm, Reni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest