Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most így kezdek már kilenni ettől a fos tv től. Firmware install megvolt, reset all , reset shop ahogy kell.. végre feltelepített mindent, beirom a jelszót, beállítom a rendszert . Mondom nézzek valamit.. nincs hang.. oké.. újraindítom a tv-t.. újra jelentkezzek be és 6 jára írom be a jelszót csak forog a homokóra.. pedig már a telefonon is hitelesitettem hogy én vagyok... Újra kikapcsolom a tv de nem jutok ezen tovább. Ha nem adtam volna oda apumnak a tv T most küldenem vissza az emagnak ott tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Hardcore café
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Gitáros topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest