Új hozzászólás Aktív témák

• flash-

veterán

redditen utána is néztem akit érdekel az új feature , a Nature Cinema jelentése:

mármint tcl supportos válasza
    "Here is TCLs response.

"Agent Response By Email (Mario C) (10/17/2019 08:53 AM)

Hi ******,

Sorry for the delay in getting back to you and the unclear response earlier.

To answer your original question the answer is True. Natural Cinema will auto switch the TV to 48Hz to deliver a more natural presentation of movies that are delivered in 24 Hz.

Regards,

Mario""

tehát a 24p filmeket (vagy 23.976 filmeket ami talán 99.999%ban ua ) ezeknek pontosan a többszörösével (e szerint a kétszeresével,legalábbis ez a tévé ugye háromszorosával már nem képes hiszen 60hz-es) játsza le, ami ugye feltétele a folyamatos lejátszásnak. talán ez okozza a judder-stuttert legalábbis nekem dell monitoron 72hz mód ebben segitett
    eddig akkor nem tudom min játszhatta le, mert vimu leirás szerint mindig azt irja ki a lejátszó mikor pause-t nyomsz amilyen fpsben játszod le a filmet de az meg mindig 24 vagy 23.976-ot írt,vagy pedig hibás a vimu leírása és igazából az csak a forrás fps,nem a tényleges ahogy nézed,de akkor viszont azt nem tudom mivel lehetne kijelezni :F (pc-n mpc-hc tudja de tv-s androidon nem tudom)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés