- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdvözlöm a Topiclakókat!
A Milyen tévét... topic terrorizálása után itt kötöttem ki, mivel a TCL tűnik a legjobb ár/értékarányú választásnak.
65, talán 75"-os készülékben gondolkozom.
Odáig a másik topic tagjai segítségével már eljutottam, hogy a C főszéria lenne a szimpatikus, és azon belül vélhetőleg megfelelne a 635. (Játék nincs, tulajdonképpen egyéb nagy igényekről sem tudok.)
Mégis piszkálja a csőrömet, hogy mit tudhatnak a 7-esek, 8-asok. Van erre valami táplázatos összefoglaló?
A másik nagy kérdés a tévék saját rendszere. Jelenleg mediaplayert használok Kodival, HBO Maxszal. Kérdés, hogy mennyire váltja ki ezeket a TCL tévé.
A HBO Maxra hallottam már panaszt, vajon mennyire lehetett reális?
A Chromecast mennyire működik stabilan?
NAS (tahát Ethernet-kapcsolat) SMB-megosztásáról lehet lejátszani? (A DLNA-t, bár van, nem szeretem. Mivel sok a saját videó, ami nem katalogizálódik, könnyebben keresek a könyvtárszerkezetben.)
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest