Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dinnye1960
üzenetére
Szívesen, örülök ha tudtam segíteni. Majd írd meg hogy mik a tapasztalataid!
-
válasz
dinnye1960
üzenetére
-
válasz
dinnye1960
üzenetére
Szintén szemüveges vagyok, ezt is figyelembe véve nekem a Vortex Solo 8x36 bevált. Ennek a szemtávolsága 18mm, a 10x36-é már csak 15mm. A 18mm a határeset szerintem, és inkább onnan felfelé, ha lehet találni ilyet.
Ez árban úgy emlékszem egy kicsit felette van annak amit írtál. Azt mondanám, hogy a 18mm betekintési távolság legyen a minimum, mert ez a kb. határeset, a 18-ra én személy szerint azt mondom hogy nem bánnám ha egy kicsit több lenne, de kevesebb már tényleg ne legyen. Most 46-ért látom online. Ha jól emlékszem évekkel ezelőtt is ekörül vettem.
Másik monokulárom is van, de az olyan rossz tapasztalat volt, hogy megemlíteni sem szeretném a márkát. Ez a Vortex nekem bevált, amire azt mondom, hogy észrevehetően jobb képe van, az egy nagyságrenddel drágább kategória (120e+) de személy szerint nekem nem éri meg, az esetek 90%-ában a vortexet viszem magammal, mert kicsi, könnyű, használhatóságban szuper és jó képe van. Meg annyira nem vagyok megijedve hogy mi van ha leejtem, mert erre is kiterjed az élettartam-garancia.(Csak zárójeles megjegyzésként teszem hozzá, hogy pont a monokulárnál van a legkevésbé jelentősége szerintem hogy jól működjön szemüveggel, mert nem kell ugye a két szem esetleges eltérését - még szemüveg esetén is - beállítani a távcsövön, tehát inkább a kényelmetlenség lehet, hogy leveszed a szemüveget a távcső használatához.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi