Hirdetés
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vesporigo
üzenetére
Van egy celestron monokulárom (ez nagyon gyenge), egy ugyanolyan Vortexem mint amilyet te vettél most, egy Kowa BD XD 8x42 (ezt szeretem a legjobban), egy Olympus DPS-I 10x50, és egy Fujinon HB 12x60 (ezt is szeretem, de a Kowa jobb).
Az Olympust használom “vendégtávcsőnek” ha adni kell valakinek aki jön velem lesre, és legtöbbször ha gyalog megyek vagy biciklivel akkor ha számítok rá hogy kell a távcső mert azért megyek akkor a Kowát viszem, ha nem kifejezetten távcsövezni akkor a Vortexet. A Fujinont jellemzően inkább ha kocsival megyek, vagy ha hosszabb ideig egy helyben vagyok (pl les vagy csónak).
Nem úgy értem az Olympust, hogy rossz lenne, sőt az volt az első távcsövem, árkategóriájában szerintem nagyon jó (a régi árban értem ezt, mert régen 20e Ft volt).A celestront nem használom, az egy maximum játéktávcső (nem tudom hogy hibásat fogtam ki vagy egyszerűen csak ilyen, szerintem családon belül majd egy gyerek jó hasznát veszi mint gyerektávcső).
Még egy dolog, a Vortex élességállítása ugyanolyan nálam is mint ahogy írod. Később se lesz lötyögős, de ha rájössz a nyitjára akkor menni fog egy kézzel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lugosi