- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dark_fater
üzenetére
A Lacerta 10x50-et árkategóriájában dicsérték külföldi fórumon, a 8x45-ről nem olvastam, de alapvetően ez alapján nem lehet rossz.
Mivel túrázáshoz írod, ahhoz jobban passzol a 8x45, ráadásul valamivel fényesebb is lesz (nagyobb lesz a kilépő pupilla) mint a 10x50-esen.
A 8x-os és 10x-es nagyítás között lehet látni a különbséget, sokkal jobban mint pl. a 10x-es és a 12x-es között.
Ha optikailag, mechanikailag és minőségre nincs különbség a kettő között (10x50, 8x45) én a 8x45-öt venném mert kirándulás-túrázás esetén nincs szükség a nagy nagyításra, méretben talán valamivel kisebb a 8x-os, viszont fényesebb is lesz mint a 10x50-es, szóval arra amire nézed szerintem az a jobb választás.Végső soron netes rendelésnél is ki tudod próbálni, még jobban is mint az üzletben, otthon nyugodt körülmények között kipróbálod és ha nem válik be visszaküldöd.
Ha megjön, a két szemedhez az élességet állítsd be, az összefoglalóban leírtam hogy kell, és úgy próbáld ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- OTP Bank topic
- SSD kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
lugosi