- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Távcsövekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Ja igen,a ''100 000 Ft-tól jó'' szabály a bolti cuccokra is igaz,szóval én ezzel a 29 rugóssal is vigyáznék.
Elmondom hogy az én hamám mire képes:
gyakorlatilag csak a legkissebb nagyítással használható,nagyobb nagyításon olyan szinten előjön a színi hibálya hogy az valami félelmetes.Tavaly nyáron pl. a Mars szivárvány összes színében pompázott
A Jupitert borsószem nagyságúnak lehet látni vele,meg látszik a 4 hold.Nagy vörös foltról mér álmodni sem merek.Szaturnusz u.ez.Látszik a gyűrű,meg valami bogyó a gyűrűben és ennyi.Csillagokra alapból óriási a szini hibája.A keresőtávcsöve u.úgy sz*rt se ér mint az álványa.Olyan szinten szenvedés vele beállítani valamit,hogy az ember inkább feladja.És nem azért mert nem szeretem a csillagászatot,hanem azért mert egyszerűen már nem éri meg a befektetett munka az élményt amit a távcső ad.
Szerintem ugyan ezekkel az ismérvekkel rendelkezik az összes távcső amit nem szakboltban veszel,és a szakboltiak alsó kategóriája is.Vehetsz olcsó távcsövet,de hamar meg fogod bánni hidd el nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Napelem
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Új Razer Blade 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4080 12GB 175W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

lugosi