Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mihók: A tabletpiac helyzete 2025 tavaszán
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mhorfológus
csendes tag
Hellósztok!
kezdő vagyok a csillagászatban de nagyon érdekel a téma!
van egy kis '' csillagász távcsővem'' de karácsonyra kaptam vagy jó 8 éve szal nem a legjobb
most tervezem hogy szerzek egy frankót! viszont nem tom hogy vegyek-e vagy csináljak!
Ha vennék mit érdemes? nwton-t dobson-t vagy refraktort? a refraktornál nekem nem tetszik a kromatikus aberráció lehetősége! ezért inkább newton melett döntenék.
Építeni meg abszolút nem tudok! ötletem sincs hol kell egy távcsőépítést kezdeni! tudtok adni valami leírást amiből azért meg lehet tudni hogy hogyan is megy az ilyesmi?
köszi előre is!
u.i.: Láttátok a holdfogyatkozást? sztem egész jo volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Forrmell.enn
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PlayStation 5
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Wise (ex-TransferWise)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Kenyérsütőgép
- Hibátlan Razer XL gamer szék
- Akció elektromosan emelhető asztalok több méretben számlával és 2 év garival
- Új Kärcher LTR 18-30 akkus szegélynyíró fűnyíró - akku nélkül - 6 hó magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest