Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3651) mefistofeles válasza brownus (#3650) üzenetére

Nem hiszem, hogy a 28 kilós középiskolás fiucskákon változatosabb és átgondoltabb tetkók vannak.... van amelyik már szét van varrva de gyanítom elsorolni se tudná mi hol és miért lett rátéve...

[ Szerkesztve ]

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#3652) dragonfx válasza mefistofeles (#3643) üzenetére


dragonfx
veterán

igen én se rakom fel otthon.
gázos bűz va alatta mikor leszedem..
amugy már fenn van ujabb 2
még 14.én megyek :C

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3653) @tco@ válasza dragonfx (#3652) üzenetére


@tco@
aktív tag

Fura, nekem sose volt büdös alatt, órák múlva sem :U
Antibakteriális szappan kell, vagy alaposabb pancsi :C

(#3654) Bad Pritt válasza mefistofeles (#3651) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Nekem az alkaron erdősziluett tetkók a halálom... mikor a villamoson 3 random srácnak egymás mellett ugyanilyenje volt és végre észrevették, látszott az egyik arcán egy kis megbánás. :D

De pl van egy ismerősöm, neki csukló környékén vannak kis madarak, aztán pár évvel később Demi Lovato-nak lett hasonlója és hirtelen mindenki madarakat varratott magára. Na őt sajnálom, mert senki nem tudja, hogy a divat előtt volt olyanja.

[ Szerkesztve ]

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3655) mephi666 válasza Bad Pritt (#3654) üzenetére


mephi666
nagyúr

nekem olyanok vannak, amit eddig máshol nem nagyon láttam... mondjuk az egyik egy green day klipből tetszett meg régen, csak én jobb karra rakattam... (azóta sem láttam máson ilyet) ez volt a 2. tetoválásom... az elsőn kb 10 évig gondolkoztam, majd az felkerült, még le sem gyógyult, de felrakattam 1 hétre rá ezt a másik karomra :DDD

igazából egy pólóval le tudom (egyelőre) fedni mindet, leginkább magam miatt csináltattam mindet, nem azért, hogy mindenkinek ezt mutogassam (leszámítva a nyarat, amikor kényelmesebb ujjatlan pólóban és néhány kilátszik)

ui: végül kis green day :D

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3656) dragonfx válasza @tco@ (#3653) üzenetére


dragonfx
veterán

Inkabb hagyom a foliat. Eleg ez s ket nsp belole.
Smugy szerintetek a kenocs vagy a krem a jo?
Annyira megoszlik s velemeny.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3657) Tuomas


Tuomas
addikt

Látom eléggé megoszlanak a vélemények fólia/nem fólia témában.
Nemrég csináltattam az első tetoválásomat, azóta minimális korrekció is volt már.
Mindkét alkalommal egy speciális fóliát kaptam rá, amit 4-5 napig rajta kellett hagyni.
A fólia levegőzik, egyszer sem fülledt be alá a minta, és nedvet sem eresztett. Vízálló, és védi a legtöbb behatástól, és valami gyógyanyagot is tartalmaz, ami segíti a gyógyulást. Nálam ez bevált, a minta szépen gyógyult, 4 nap után a varr réteg is elkezdett kialakulni, utána jött a bepanthenes kezelés, sztem kényelmesebb ez mint x óránként fóliát cserélni.

We were here

(#3658) Gubu0101 válasza Tuomas (#3657) üzenetére


Gubu0101
veterán

Ez szerintem örök vita fóliázni vagy nem.Nyilván bizonyos esetekben környezet függő is.Én mivel se zöldségnek se rántott húsnak nem érzem magam,a környezetem is engedi így sose fóliáztam és nem is fogok ;)

(#3656) dragonfx:Bepanthen kenőcs :))

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#3659) dragonfx válasza Gubu0101 (#3658) üzenetére


dragonfx
veterán

De a plusszt is ajanljak most skkor jo vagy sem?

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3660) Gubu0101 válasza dragonfx (#3659) üzenetére


Gubu0101
veterán

Én a simát használtam,de szerintem az is jó vagy jobb.

…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)…ROG Ally…ROG Cetra True Wireless  MacBook Air M1  iPad Air  iPhone 14 Pro Max  Apple Watch Ultra…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…

(#3661) mephi666 válasza Gubu0101 (#3660) üzenetére


mephi666
nagyúr

én volt, hogy plus-t használtam, máskor meg a gyógyszertári kevert kencét... mindkettő teljesen jó volt :K

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3662) mefistofeles válasza Bad Pritt (#3654) üzenetére

Velem hasonló szitu még nem fordult elő, minden tetkómat magam tervezem...

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

(#3663) rwin5 válasza Bad Pritt (#3654) üzenetére


rwin5
őstag

:D Az tényleg nagy divat volt pár éve, de főleg az, hogy alkaron legyen a tetko

(#3664) dragonfx válasza rwin5 (#3663) üzenetére


dragonfx
veterán

nekem is oda ment és oda is fog másikra is.látványos.

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3665) @tco@ válasza dragonfx (#3659) üzenetére


@tco@
aktív tag

Nem! A plus-ban van elvileg valami hozzáadott cucc, amitől fakulhat (nyilván minimális mértékben csak). Én minden a simát olvastam hogy az kell, én is azt szoktam jaánlani másnak, és mindig azt is használtam. Nem kenőcsöt, sima Bepanthen krémet.

Fólia kérdés: a speckó tetkó utáni fólia az más, elvileg égési sérülésekre fejlesztették ki, és tetkóra is jó. Sose volt olyanom, de jókat olvastam róla. Én még mindig azt mondom, hogy (sima háztartási fólia esetén) 2-3 nap mosás-SZÁRÍTÁS-vékony Bepanthen-fólia combo az kell, de mindenki úgy intézi, ahogy ő szeretné :)

(#3666) net84 válasza @tco@ (#3645) üzenetére


net84
őstag

Az nem baj, ha felkészületlen, az a nagyobb gond, hogy a jelek szerint a tetováló sem tájékoztat megfelelően. Még akkor sem biztos, hogy teljesen tisztában van az utókezeléssel (még az alapokkal sem) a vendég, ha nem az első tetoválása. Aki sokadik alkalommal tért vissza hozzám, attól is mindig rákérdeztem, kéri-e a teljes történetet vagy csak ismételjünk. Szívesen vitattam meg a mástól hallott/kapott tanácsokat és volt olyan is, amit később "beépítettem" a saját kezelési metódusomba (persze mindent csak azután, ha magamon leteszteltem).

(#3646) brownus - az a fólia egy nagyon jó találmány. Eddig még nem tudtam kipróbálni, de már tervben van, kíváncsi vagyok, "mit bír".

"sztem a legtöbb ember lusta és nemtörődöm. csak legyen rajta egy plecsni, és csókolom." - ezt nem szerettem soha...megjött, megmondta mit akar (betű, szó, rövid idézet, csillag, apró madarak, stb.), 10 perc alatt rajt volt a stencil, újabb 5-10 perc alatt felkerült a minta és viszlát (nulla kommunikáció). A legtöbb nem akar kilógni a sorból, divat, majmolás...és igen, utána bekapcsol a leszarom üzemmód. Az ilyen vendég nem figyel már az elején sem rendesen.

Nagyjából 3 éve nem volt gép a kezemben. Besokalltam (részben a fentiek elszaporodása miatt, már egy munka volt a sok közül és nem volt meg a régi élvezet, tűz), közben megszületett a fiam - és egy teljesen más vonalon is dolgoztam - a család és a gyerek lett az első. Ezután - valami pszichés okból - töröltem a netről is mindent. Az utolsó pár nagyobb mintám talán még a telefonom meg van, megkeresem őket. 2 saját mintán dolgozok, elvileg az egyik a "visszatérésem" is jelentené, de ez most még nagyon képlékeny...

(#3647) mefistofeles - szerintem is így kellene lennie, de a fentiek szerint teljesen más a helyzet...és más helyről is egyre gyakrabban tapasztalom az ellenkezőjét.

Ezt a fóliát orvosi segédeszközösnél (ne ott, ahol talpbetétet és járókeretet árulnak, inkább a kórházi felszerelés kategóriában) vagy egyes, tetováló eszközöket forgalmazó cégnél lehet meglelni. Eredetileg 2 változata létezik, az egyik adott méretre van vágva és egyesével sterilre csomagolva, a másik tekercses kivitel.
@tco@ kolléga jól mondja, amellett, hogy légáteresztő (szellőzni enged, de szennyeződés, nedvesség nem kerülhet alá), hordoz egy bőrnyugtató, gyógyulást elősegítő anyagot. Az égési sérülések kezelése mellett a magánklinikák használják előszeretettel sebészeti beavatkozás után. Megspórolható a napi sebkötözés, fertőtlenítés és lehet tőle normálisan tusolni.

A sima háztartási fóliánál "zöld-szappanos" (az antibakt. szappan is majdnem ilyen jó) oldattal és desztillált vízzel mostam le a bőrt minden alkalommal. 5-10 perc szellőzés, száradás után ment rá a bepanthet (kizárólag a sima - a plus egyes elemei emelt mennyiségben találhatók meg a krémben és nem minden festéknek tesznek jót), újabb pár perc szellőztetés, majd fólia és fásli. Ezt pedig 2-4 óránként ismételgetve. Első éjszaka után már csak napközben használok fóliát 2-5 napig, utána kerülöm a napot, poros helyszíneket és szabod szellőzhet. Különben megy vissza a fólia.

Read only...

(#3667) Tompie


Tompie
őstag

Sziasztok!

Jelenleg ezt a kész tetoválásra való "színélénkítő" testápolót használom, nekem bevált valóban élénkíti a régi tetoválásokat is, de mivel már sehol nem találom, talán kivonta a DM, tudtok ajánlani ilyen hatású testápolót?
Köszönöm

(#3668) brownus válasza Tompie (#3667) üzenetére


brownus
veterán

Jé, mik vannak..

(#3669) Tompie válasza brownus (#3668) üzenetére


Tompie
őstag

Már csak voltak ;) , ma kérdeztem a DM-ben, megszűnt.

(#3670) Met


Met
nagyúr

Pesten tudtok ajánlani szalont? Nem horror áron.
Teljes alkar, de kicsit kellene is rajzolgatni, az összetevők megvannak, összeraktam nagyjából de ha én csinálom az nem fog tetszeni :U
E-mailben képesek legyenek árat adni, (nyilván kb. árat).

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#3671) Bad Pritt válasza Met (#3670) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Mi számít horror árnak nálad? :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3672) Met válasza Bad Pritt (#3671) üzenetére


Met
nagyúr

kb. 80-90, de nyilván a mintától is függ.
Akkor értsd úgy hogy a tetoválásért akarok fizetni nem a szalon nevéért.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#3673) brownus válasza Met (#3670) üzenetére


brownus
veterán

(#3674) Bad Pritt válasza Met (#3672) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Invictus Tattoo

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3675) Met


Met
nagyúr

Köszi, írok nekik.

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#3676) Tompie válasza Met (#3670) üzenetére


Tompie
őstag

Szia!
Kiss Gábor, párom hozzá jár, nagyon profi, árban is korrekt.
Flórián tértől nem messze.

üdv

(#3677) Mr.Csizmás


Mr.Csizmás
félisten

üdv,

geometric+watercolor stílusra van specializálódott ember? elsődleges lenne a minőség, az ár nem érdekes annyira.

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#3678) #48613632


#48613632
törölt tag

Üdv
Őket ismeri valaki? jönnek UK-ba, csináltatom is meg a karomat velük.
(Hating Love Tattoo by Robert Kun & Tsai)

(#3679) brownus válasza #48613632 (#3678) üzenetére


brownus
veterán

nem,

én ide megyek köv héten: dead pony
meg még mindig várok dorcaborca-ra, de ő most "turnézik" , utazik a nagy világban...
nem tudja mikor jön vissza bp-re. a jobb alkarom az övé :)

(#3680) body007


body007
addikt

Tetkós topik :C

Visszatalálós hsz :B

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#3681) brownus válasza body007 (#3680) üzenetére


brownus
veterán

legújabb:
[kép] Marci (3yo) napocska rajza :) /+ a harmadik vonal.

Ja, és ha sikerül,l összehozni, mert jön haza dorcaborca, jobb alkarra megy a gomba :)

[ Szerkesztve ]

(#3682) @tco@ válasza brownus (#3681) üzenetére


@tco@
aktív tag

Az ilyen gyerekrajzból készültek valahogy olyan nyers, törzsi tetkóra emlékeztetnek...tetszik :K

(#3683) body007 válasza brownus (#3681) üzenetére


body007
addikt

Hehe, faxa ötletes, tetszik :C

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#3684) dragonfx


dragonfx
veterán

sziasztok!

bp.n tudtom ajánlani pár helyet ahova nem kell honapot várni időpontért?

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3685) brownus válasza dragonfx (#3684) üzenetére


brownus
veterán

Deadpony pl.? Próba

(#3686) rwin5


rwin5
őstag

no, nekem meg is vannak az idei év első és szerintem véglegesen utolsó tetkói

Tegnap írtam a tetoválómnak, hogy valamikorra tudna-e adni időpontot, ma már mehettem is :))

2 szöveg ment, ami kicsit tudom ilyen never give up non-sense, de nekem most még is meghatározó

Bal karra, ment az "engedd el" hasra meg ment olaszul a "Su", mert nagyon tetszik az olasz nyelv, ami azt jelent magyarul, hogy felfelé/tovább ------- úgyhogy a tavalyi nagyon nehéz évemet, ezzel is lezárva és indítva 2020-at meg is volnék.

Képeket nem csatolok, mert semmi extra nincs bennük. Elég régóta terveztem mindkettőt, egyik sem volt hirtelen pattant ötlet.

Max valami nagyon mély tartalommal bíró dolgot még lehet valamikor bevállalok, de nem hiszem már. Bal kar fullon végig van varrva az alkar külső részét leszámítva, jobb detto, mellkas, hason pedig elvétve.

Egyébként hason még mindig szenvedős, nekem az brutál fájt.

Búék :)

(#3687) @tco@ válasza rwin5 (#3686) üzenetére


@tco@
aktív tag

Hason biztos kegyetlen, nekem mikor az oldalamra készült, kb végig remegve izzadtam, fasza volt :U

(#3688) brownus


brownus
veterán

Új tetovációm, [link] :)

(#3689) body007


body007
addikt

regi, de szeretem 😃😃😃

[ Szerkesztve ]

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#3690) rwin5 válasza body007 (#3689) üzenetére


rwin5
őstag

az imént beszéltem egy csajjal, aki sokat hezitál egy apró tetkón (első lenne neki). mondtam neki, ha ennyire nem akarja, akkor inkább ne tetováltasson, jött ezzel, hogy mi lesz majd ha megfakul meg stb.

nekem elég sok tetkom van, de már annyira megszoktam őket, mintha így születtem volna, pedig elég sokáig húztam az első tetoválást, nem volt összefüggésben a nagykorúsággal, az sem érdekel, hogy fakul, idővel gondolom csúnyácskább is lesz.

mondtam neki, hogy az autója se lesz szép 15 év múlva, most még is büszkén furikázik vele

amúgy tök jónak tartom, ha valaki az idő múlásával is ugyanúgy szereti a tetoválását :R aki nem így van vele, annak valsz. anno rossz döntés volt

itt a link, amit a csaj küldött, hogy jaj mi lesz ekkor, igazából az ujjamra úgy sem tetováltatnék, az tény, h gyorsan kopik, meg a számra se, a többi meg szerintem nem is vészes

off: nem tudom lesz-e még tetkóm amúgy, nem tervezem, valahogy úgy érzem, hogy "kész lettem", de mai napig tök jó dolognak tartom, mégha a család szörnyülködött is rajta :DDD

szerk: most költöztem Budapestre, egyébként meglepődtem, hogy mennyi fiatalnak van (főleg a csajoknak) tetoválása, igaz én tényleg nem divatból tetováltattam, egyszerűen mindig is szerettem volna

[link]

[ Szerkesztve ]

(#3691) body007 válasza rwin5 (#3690) üzenetére


body007
addikt

Hehe, dejó az az oldal - elrettenteni... :DDD

Egyébként nagyon jól mondod, a mának kell élni (és pl. tetoválni). Hameg kifakul elmegy az ember és átütik - esetleg csinálnak belőle mást :D

Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P

(#3692) brownus válasza body007 (#3691) üzenetére


brownus
veterán

ezért van/lesz csak fekete rajtam (kivéve egykét piros vonalat....)
meg én matricás típus vagyok :d

jaja, max megy full feketébe :D

(#3693) Eastman


Eastman
őstag

Ezt miért?

Nem túl erős szimbólum?

https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...

(#3694) bajaki


bajaki
őstag

Sziasztok!

Azokhoz szólna a kérdésem akiknek pl. alkaron, vagy egyéb jól látható helyen van tetoválásuk. Biztos vagyok benne, hogy cége válogatja, de manapság mi az általános megítélés, van erős negatív diszkrimináció?

Jelenleg autóiparban dolgozom (improduktív területen), eredetileg pedig mérnökinformatikus a végzettségem. Nem tervezek olyan, pl. banki szektorban, vagy egyéb munkakörben dolgozni a jövőben sem, ahol én magam is azt mondanám, hogy nem biztos, hogy tolerálható a tetoválás.

Hogy látjátok, mi a tapasztalatotok? Alkaron gondolkozom egyébként, kb 1-1,5 tenyérnyi méretben, trash polka stílusban, motoros tematikában.

:R

(#3695) LamerGyuri válasza bajaki (#3694) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

Bármilyen válasz helyett először is el kell döntened: magadnak szeretnél tetoválást, vagy másoknak akarsz megfelelni vele? Ha bármilyen helyzetben gáznak érzed, hogy rajtad van, neki se állj.
Szerintem :)

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#3696) bajaki válasza LamerGyuri (#3695) üzenetére


bajaki
őstag

Értem mire gondolsz. Lehet kicsit félreérthetően fogalmaztam.
Az nem igazán izgat, hogy személy szerint ki mit gondol a tetoválásomról/mintáról.
Arra vagyok inkább kíváncsi, hogy általánosságban van-e még hátránya egy munkavállalónak, aki tetoválva van.

[ Szerkesztve ]

(#3697) brownus válasza bajaki (#3696) üzenetére


brownus
veterán

sztem nincs, nem igazán jellemző ez már itt, balkáni kis hazánkban sem.
nálam előfordul, hogy idősebb, konzervatívabb kollégákkal kell megbeszélésre mennem akkor mindig hosszú ujjú ingben vagy pulcsiban megyek. nem akarom őket még tudat alatt sem befolyásolni, hogy....

pl. egy barátunk hennafest, és kellett neki egy férfi is (érdesebb, szárazabb bőr miatt), én mondtam, hogy akkor itt a jobb kézfejem, hajrá :) na arra már megjegyezték páran, hogy tejóég, ugye ez csak ideiglenesen marad, és miért!? :d ez arra is jó volt, hogy láttam, hordtam pár hétig, és az már nem én vagyok, nekem ez már túl sok.... bár....

(#3698) LamerGyuri válasza bajaki (#3696) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

Jaa, értem :B
Fizikai területen teljesen elfogadott, bár a "szénné varrott" arcoktól ott is ki szoktak elsőre borulni :D de aztán "minden csoda 3 napig tart", utána béke van.
Ha inproduktív vagy szellemi karrier néz(het) ki, azokon a pozikon már amúgy sem játszik a rövidujjú ing vagy nadrág. Ott a csapatépítőkön szoktak "kiderülni" a személyes titkok, amiket emiatt el is fogadnak :U ...érdekesek az emberek.
Interjúra pedig nem fürdőgatyában mész; szóval szerintem hajrá.

Hozzánk is jöttek most fiatalok: egyiknek nyaka és arca is varrva van, másiknak mindkét karja végig, harmadikról a zuhanyzóban derült ki, hogy "aztak@rva", negyedik egyik kar végig, mint a szivárvány...jól megbámultuk őket, de ezután úgyis az elvégzett munkájuk fog számítani :K

[ Szerkesztve ]

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#3699) @tco@ válasza brownus (#3697) üzenetére


@tco@
aktív tag

Na nekem ez már baromi sok, bár sose láttam még ilyen évgyűrűs dolgot, és nem gyenge azért...viszont én nem élnék vele évekig szerintem.

Az eredeti kérdésre reagálva: az ítélkező emberek (legalábbis nálam így működik) nem a tetkót ítélik el, hanem az a személyt, aki az adott művet megelőzö döntési folyamatot végig vezette magában. Ha valaki managernek menne magas poziba, de közben meg gatyi halálfej van az alkarján, akkor a döntései megkérdőjelezhetőek. Ha minőségi darabnak tűnik és esetleg valami sztori is van hozzá (pl ex-katonának AMD-65 van az alkarján) akkor az megint más, viszont ehhez beszélni is kell, amit nem fog minden ügyfél megtenni, ezért ha én felvennék ilyen embert, finoman kérném a hosszú inget. Nem magam miatt, az üzlet érdekében. De olvastam már hasonló véleményeket Redditen is pl. Hozzá kell tenni, hogy a mi országunk azért még mindig egy begyöpösödött, ítélkező izé :U

(#3700) rwin5 válasza bajaki (#3694) üzenetére


rwin5
őstag

Na ez jó kérdés. Engem sokáig foglalkoztatott anno.

Ez most ilyen pesti szöveg, de szerintem valós: BP-n több a "fura" figura, ott lazábban kezelik az emberek. Egyébként a mai tiniken már szerintem több tetko lesz lassan, mint akin nincs, úgyhogy a felnövő generációt tuti nem zavarja.

Viszont Szegeden voltam már olyan irodai munkában, ahol forgatta a szemét a főnökség, de ott volt dresscode is.

Mivel most lett kérdezve ez a kérdés 2020-ban, én már azt mondom, hogy annyira nem kattognak rajta az emberek, de azért ha a nyakadig is kivarrod magad azért még mindig megakad szerintem az emberek tekintete és gondolnak valamit, lehet a HR-es meg főnökség előtt se szerencsés így indítani egy interjún.

Én már nem filózok rajta, de volt olyan munkahelyem, hogy nem zavart senkit, de ha vezérigazgató jött meetingre (előre lehetett tudni) akkor fel kellett öltözzek totálisan.

Szerintem egy 5-10 éve még gázabb volt a helyzet.

Elfogadás téren meg az idő "nekünk" tetováltaknak dolgozik, szerintem vágj bele, ne agyalj rajta. Azt szoktam mondani mindig, hogyha még is van valami aggodalmad miatta akkor sose tetováltass olyan helyre, amit egy hosszú nadrággal vagy inggel ne tudnál eltakarni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.