Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3501) Ultrazord


Ultrazord
tag

Szerintetek mellbimbó pc szúrása után meddig nem lehet fekvőtámaszozni? :D

Ez amúgy miért gond a pc szempontjából? Ha nem érintkezik a földdel vagy ruhával akkor mi indokolja?

(#3502) net84 válasza Alexxxis (#3499) üzenetére


net84
őstag

Szia!

Elemental kollégával értek egyet.
Ha van személyes jelentése is a számodra, de nagyon zavar a tömeges megjelenése, max. egészíttesd ki valamilyen hozzá és hozzád illő motívummal, ami még egyedibbé teszi.
Nekem is van olyan tetoválásom, amit mai fejjel nem vállalnék be, de eltüntetni nem fogom. Az átalakítása folyamatban, de csak olyan mértékben, hogy az alap formáját megtartsa.
Pedig azon kívül, hogy életem első tetoválása volt, egy "semmitmondó" nonfi minta. Pusztán azért marad, mert a leendő egyetlen tetoválásomnak az első eleme és elindított egy irányba, amit nem bánok. Azóta sok minden körbevette és keretbe foglalta, hogy ne vesszen el.

Amúgy, hogy a kérdésedre is érkezzen válasz:
1. Így kép alapján nehéz megmondani, de takarni, átdolgozni minden további nélkül lehet. Csak jó szín és motívum választás kérdése az egész.
2. Nem feltétlenül... Nem jobb, mint megtartani. Nyoma maradhat (hegesedhet), nem garantált a 100%-os eltüntetés. Egy jó tetováló, aki lézerezik is, szépen ki tudja fakítani 1-2 alkalom alatt annyira, hogy szinte bármi mehet a helyére.

(#3501) Ultrazord - nem az a lényeg, hogy mivel érintkezik, hanem mennyire terheled meg az adott területet és a szervezeted. Valamint az izzadás sem tesz jót egy friss sebnek. PC-nél kevésbé jön ki, de nem árt az óvatosság és a türelem. Egy fertőzésnek komolyabb következménye is lehet, mint a PC kivétele és a begyógyulás megvárása.

[ Szerkesztve ]

Read only...

(#3503) rwin5


rwin5
őstag

1 hét és megyek tetováltatni. A farkas fog átesni egy nagyobb átalakításon. (amitől nagyon remélem, hogy szebb és valósabb külseje lesz) ha nem akkor sírni fogok, mert sötétebbre akarom csináltatni, mert az ilyen black wolf style nagyon bejön.

Nálatok mi a helyzet? Van valakinek új szerzemény? Én most olyan szakaszban vagyok, hogy új tetoválást egyelőre nem tervezek, tetszenek minták de alszom rá egyet és már nem szeretném magamra varratni.

(#3504) rwin5


rwin5
őstag

Asszem már linkeltem, de ezzel a tetováló művésszel még 1x lehet terveztetnék valamit.

[link]

(#3505) net84 válasza rwin5 (#3503) üzenetére


net84
őstag

Tobb mint 2 eve semmi uj :( .
Lusta vagyok. Amikor meg elhataroznam magam, akkor meg idom nincs.
Tervek:
Jobb lab szurke fust hatter befejezese, hogy vegre 95%-os legyen a festek telitettseg terdtol bokaig.
Masik labamon a gesat kell javitanom/befejeznem. De ezen egyelore gondolkodom. Lehet, hogy egy nagy fekete folt lesz a helyen...
A gyerek neve, szuletesi datuma, kezlenyomata sem keszult el 1,5 eve. Ezt felkar belsore szeretnem, igy segitseg kell. Sem a hely, sem az erzekenyseg miatt nem vallalom magamnak. Mar tobbszor lebeszeltem, de eddig mindig visszakoztam.

Jelenleg hetvegi haz projekt van, ezert minden hetvegen nyakig vagyok a munkaban. Ha vegzunk, mar el is kezdem potolni az elmaradasaimat :D . Megcsinalom a jobb labszaram, par nappal kesobb pedig idegen gep ala fekszek.

Amugy pedig sosem fogok a tortenet vegere erni. A megvalositando tervekkel rogyasig a polc ;) .

Read only...

(#3506) GALARDO válasza rwin5 (#3503) üzenetére


GALARDO
addikt

Én júliusba megyek Spanyolba tetováltatni. Utána (ősszel) tervezek egy tetkót a városom motívumaival. De számtalan ötletem van még, de ezeket idén biztos megcsináltatom. Illetve ide mindenképp el szeretnék egyszer menni, na meg van még egy pár külföldi tetkós is, akikhez szívesen elmennék.

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3507) mephi666 válasza rwin5 (#3503) üzenetére


mephi666
nagyúr

nálam bal felkaron van 2 madártoll, ami szögesdróton lóg... ennek a kontúrját akarom rendbe szedetni és a drótot egy karpánttal takartatni, mert nem vagyok 100%ig elégedett az egésszel és meg is kopott rendesen az évek alatt... :K mellesleg aki csinálta, annyira nem is volt rutinos, mint akinél az elmúlt hónapokban 2-szer is voltam... öröm ránézni magamon a munkáira... kb nyárra tervezem, majd akkor készítünk előtte-utána képeket, hogy látványos legyen a végeredmény...

ezen kívül van még pár tervem, de ezek egyelőre még csak formálódnak a fejemben :) amit biztosra tudok: egyszer a hátamra is kerül valami, de ennek az ötletnek kell legjobban kiforrnia... szerintem az utolsó dolog lesz, ahova varratni fogok, de oda egy komplex "mű" fog kerülni

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3508) GALARDO válasza mephi666 (#3507) üzenetére


GALARDO
addikt

Mennyi idő után kezd el fakulni?

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3509) rwin5 válasza GALARDO (#3506) üzenetére


rwin5
őstag

Külföldön majd én is akarok tetováltatni mindenképp, bár szerintem valami ahhoz kapcsolódót amit majd az ország képvisel, vagy ami vele kapcsolatos volt.

Amúgy azt sajnálom, hogy amit itt az Invictusban is csináltak, nem valami ilyesmire csináltattam a farkasomat.

[link]

(#3510) rwin5


rwin5
őstag

Hát majd tolok fel képet a farkasról, remélem jobb lesz, kicsit meg akarom nyújtani a pofáját is, mert így egy nagy gombóc feje van.. de kicsit parázok tőle, hogy nem jobb lesz hanem még rosszabb. Mert amúgy színeztem már itthon ceruzával, meg rajzolgattam de jobbat nem tudtam kihozni belőle, bár művész sem vagyok.

(#3505) net84 : én is újítgatom a házat, fürdő meg csomó festés van hátra :C Én azért akarom befejezni a tetoválásokat mert akkor ez a része lenyugvóban lesz, és max akkor tetováltatok már csak ha valami újat szeretnék.

(#3507) mephi666 várjuk a képeket akkor majd :R

[ Szerkesztve ]

(#3511) mephi666 válasza GALARDO (#3508) üzenetére


mephi666
nagyúr

hát ez sokmindentől függ: bőrtől, tintától, területtől, motívumtól... 5.5éve csináltattam a tollakat, halvány szürkék... ugyanekkor másik karra egy koponyát, ami telibe lett nyomva, az még sötétszürke... a bő hónapja készült tenyérlenyomat pedig full fekete (szép is lenne, ha már kopna :D ) 2 felkarom belső oldalán van 1-1 felirat, azok 4+ éve készültek, azok még jó sötétek... nagyon változó... asszonynak lapockáján van egy színes liliomcsokor, neki is kopik már... a rózsaszín színezést ki sem lehet már venni belőle... ezt pl profi csinálta neki és kopik ugyanúgy, mint amit nekem amatőr varrt kb ugyanakkor... sokmindentől függ :) tetováló is mondta, hogy kézélen, ujjon, lábfejen nagyon gyorsan ki tud kopni

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3512) rwin5


rwin5
őstag

Végül szombaton jutottam el a tetoválómhoz, egy fél órát voltam össz vissz, a régi tetoválásaimon javítottam amik nem tetszettek rajtuk. Még van 1-2 nagyon apró dolog de azok csak akkor észrevehetőek ha valaki elkezdi vizsgálgatni a karom, olyan személy meg nincs :D

Összességében meg vagyok elégedve, bár a farkast még nem tudom megmondani biztosra mert ő most még nagyon sötét, mert ilyen fekete farkas szerűre a fél farkasfejet átsatíroztattam.

Viszont nagyon fájt :DDD :DDD Alig vártam, hogy végezzünk, pedig nem vagyok egy rinyálós fajta.

[ Szerkesztve ]

(#3513) V.Stryker


V.Stryker
nagyúr

Sziasztok,

Hát nem is tudom hogy mondjam. Nem értem mi van a tetoválókkal. Szeretnék alkarra egy tök egyszerű, két csíkból álló tetoválást, nagyvonalakban.
Képtelenek árat adni. Bárándy úgy elk.rvult, hogy már kommunikációs asszisztense van vagy mi. Az visszírt, de nem tudott árat írni. Hát köszi.
A másik ismerős csajt hetek óta baszogatom.Azt mondja legyek türelmes, majd ad árat.
Egyedül Elvisék adtak árat, de 25k-t soknak tartom ezért.
Mindenkinek küldtem képet, csak rá kéne pillantani és mondani valamit. :W Négyzetcentire pontosan megírtam a mértet is.
Most komolyan, mi ezen olyan bonyolult. Pl. itt a kép. Ilyesmit szeretnék csak két csíkkal:

[ Szerkesztve ]

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#3514) V.Stryker válasza V.Stryker (#3513) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

Közben Bárándytól is befutott egy 32ezres ajánlat.

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#3515) rwin5 válasza V.Stryker (#3513) üzenetére


rwin5
őstag

Korrekt ár Sajnos ezt kell mondani, bár attól is függ hogy melyik városban élsz, de amúgy egy nagyon-nagyon-nagyon igényes tetováló ilyennel nem is foglalkozik, ne haragudj nem bántásból tényleg, de ezekhez nem adják a nevüket. Viszont egy tűbontás kb 15-20e ft már egy tetoválónál és akkor jön még a minta nehézsége. Viszont én a helyedben nem varratnám fel csak ha nagyon tetszik, ez most olyan mint a maori, aztán meg a mandala, mindenki ilyennel rohangál a kezén. Haverom 3-4 éve csináltatott ilyet akkor alig láttam, most meg mondja hogy bánja mert visszaköszön az utcán a tetovált emberek közül mindenkin van már..

Szerintem gondold át, de tényleg nem beleszólásból én aztán tényleg nem vagyok ellensége a tetoválásnak. :DDD

szerk: 2 hete voltam tetováltatni amúgy és pont egy csajnak mutatta röhögve ugyanezt a stílusú 3 "karika" tetoválását, hogy úgy elkúrták, satírozva volt meg kiment a vonalból 100 helyen. Mennek hozzá javítani, aztán szerintem fizetett kb 25-30 ezret, meg most ugyanennyiért kijavítják majd. :U

[ Szerkesztve ]

(#3516) V.Stryker válasza rwin5 (#3515) üzenetére


V.Stryker
nagyúr

De ez mindig majd mindennel így van. Jön a divat, megy a divat. Csak a tetoválással nem tudsz utána menni. :) De ez az élet velejárója. Régen ugye volt a nonfiguratív, aztán a szép rajzosak, aztán arc, stb Ez ilyen.

Amúgy nekem nem teljes fekete csík, hanem a belső oldalon betű és morze két névvel.

Közben találtam egy srácot, aki jól dolgozik és egy jó árat mondott rá. (22k). Mondta egy beülés alatt megvan, ennyi egy beülés.

Ez mondjuk elég nagy hülyeség, hogy nem adják hozzá a nevüket. Miért ne adná? Másrészt pont most meséled, hogy ahhoz képest,hogy egyszerűnek mondod, a másiknak hogy elcseszték...

Organic Maps - ingyenes, offline navi iOS-re és Androidra.

(#3517) mephi666 válasza V.Stryker (#3516) üzenetére


mephi666
nagyúr

én majdnem sokallom azt a 22-t is: lényegében egyenesen fel kell nyomni a kontúrt és mehet telibe... semmi árnyékolás-pepecselés... 1 beülés, max 1-2 óra reális... rajtam eddig 2 tetováló dolgozott: az első egy lelkes kezdő volt, de amit ő úgy-ahogy felrakott 4-5 óra alatt, azt a 2. profi 1óra alatt lazán megcsinálta volna... :K előző kommentjeimben ott a feketerigó, az kb 2órás meló volt neki és öröm azóta is ránézni... (az volt 24ezer asszem és aprólékos munka volt)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3518) rwin5


rwin5
őstag

egy kis érdekesség [vidi]

(#3519) GALARDO


GALARDO
addikt

Ez is megvan...

[ Szerkesztve ]

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3520) Ultrazord válasza GALARDO (#3519) üzenetére


Ultrazord
tag

Morganfreeman?

(#3521) mephi666 válasza Ultrazord (#3520) üzenetére


mephi666
nagyúr

stevie wonder? :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3522) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

Notorious B.I.G.

Tudatlanok :DDD

(#3523) GALARDO válasza Fr0z3n (#3522) üzenetére


GALARDO
addikt

Yes. :DDD

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3524) mephi666 válasza GALARDO (#3523) üzenetére


mephi666
nagyúr

bakker, a szemüveg miatt komolyan stevie-nek néztem :DDD

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3525) GALARDO válasza mephi666 (#3524) üzenetére


GALARDO
addikt

:N

How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS

(#3526) mephi666 válasza GALARDO (#3525) üzenetére


mephi666
nagyúr

na, így viszont hogy látom a mintát, jól sikerült a mű :K

stevie wonder-t én sem rakatnék magamra... esetleg "stevie wonder"-t :D mondjuk az arca nem sikerült valami jól... a pool címer viszont tetszik így fekete-fehérben... a végén még egyszer magamra rakatok egyet, ha bajnokságot nyernek... (színesben lenne az igazi, de valahogy csak fekete tintában tudok gondolkozni, ha tetoválásról van szó)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3527) Bad Pritt


Bad Pritt
nagyúr

Sziasztok,

tudnátok ajánlani tetoválókat Budapestről, aki bevállalna szépen egy ilyet?

Köszi. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3528) mephi666 válasza Bad Pritt (#3527) üzenetére


mephi666
nagyúr

kecskeméten varrattam eddig mindig helyiekkel, volt egy munkatársam, aki már nincs itt a cégnél, ő Turu Barbi-nál... ő ingázott akkor pest és kecskemét között és jó előre be volt táblázva mindig, annyi munkája volt :K ahogy látom new generation tattoo még ott van a munkahelyei közt (más tippem sajnos nincs)

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3529) Bad Pritt válasza mephi666 (#3528) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Köszi, ráírok. Azért is lenne jó több lehetőség, mert akkor legalább árakat tudnék viszonyítani, az se mellékes szempont azért. :D

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3530) mephi666 válasza Bad Pritt (#3529) üzenetére


mephi666
nagyúr

jaja, pesten mennyiért dolgoznak? az itteni 2000/cm fölött?

ahogy nézegettem a képeit és filmeknél vagyunk, ez a V-s téma elég komplex...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#3531) Bad Pritt válasza mephi666 (#3530) üzenetére


Bad Pritt
nagyúr

Odab*sz eléggé. :Y

Én az enyémet valahogy úgy képzeltem el, hogy a vállamon lenne a maszk, a denevérek pedig átfordulnának a belső felkarra és ott lenne a jelvény. De ez még képlékeny persze. :)

Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

(#3532) brownus válasza Bad Pritt (#3527) üzenetére


brownus
veterán

yep, aki rögtön beugrott: zoltán szente, a munkába nincs facebook, délután küldöm a linket, ok?
fork imre, az ő linkjét is később tudom csak..

amúgy én tegnap varattam, a harmadikat, dorcaborca-ánál. szépen dolgozik, és nagyon szimpi nő. instán ezen a néven van, ha érdekel valakit

[ Szerkesztve ]

(#3533) brownus válasza V.Stryker (#3513) üzenetére


brownus
veterán

az, hogy rohadt nehéz alkarra szépen egyenesen futó, ráadásul 3 vonalat húzni!

nekem eddig senki se vállalta a harmadikat :D de legalább őszinték...

szóval a harmadik vonalam, meg a másik alkarra mert kell a harmadik vonal :)

jahh, a 25 kicsit sok, 15-20k az reális ár lenne.... !??

mondjuk ezek vastag vonalak... ezeket talán könnyebb mert nekem kb 1,5 mm vastagok azaz vékonyak

[ Szerkesztve ]

(#3534) thEndeR


thEndeR
tag

Sziasztok! Bar latom, hogy nem porog a topik azert irok hatha valaki valaszol. Csutortokon lett kesz az elso tetovalasom, teli vadli korbe. Mivel csak a kontur lett kesz ezert azt mondta a tetovalo, hogy eleg masnap addig foliazni amikor vegeztunk. A melo miatt inkabb estig foliaztam, hogy semmi piszok ne menjen bele. Nos a kerdesem az lenne, hogy az problema ha ejszakankent meg foliazom? Nem akarom, hogy az agynemu bepanthenes legyen. :D

Egyebkent ugy szoktam kezelni, hogy lemosom ovatosan a zuhany alatt, antibakterialis szappan, leoblitem, megszaritom, bepanthen es folia. Ahogy idom engedi, 3-4-5 orankent, minimum haromszor.

[ Szerkesztve ]

(#3535) brownus válasza thEndeR (#3534) üzenetére


brownus
veterán

én egy nap tán leszedtem a francba.... de nekem csak fekete, és egyszerűbb minták vannak. amúgy nem baj

(#3536) rwin5 válasza thEndeR (#3534) üzenetére


rwin5
őstag

az első pár tetoválásomnál a tetoválónál felrakott fólián kívül 1x sem raktam fel, utána csak a tetoválás napján lévő estén, azon kívül sosem és nem volt semmi bajom.. 2. nap már nem is fog ragadni sem, ágyneműhuzat meg ne szöszölődjön és akkor tuti nem lesz gáz

(#3537) thEndeR válasza rwin5 (#3536) üzenetére


thEndeR
tag

Mar en sem foliazom. Egyik ejszaka nagyon elkezdett viszketni a folia alatt ezert levettem a francba. Egyebkent 9 napos a tetovalasom, de meg nem hamlik. Bepanthent addig kell hasznalni ameddig le nem hamlik teljesen? A tetovalom azt mondta hogy 10 napig kell kenni.

(#3538) rwin5 válasza thEndeR (#3537) üzenetére


rwin5
őstag

Mindenkinek máshogy gyógyul, és ez nem csak a tetoválásra szűkíthető le egyéni ahogy a seb is. Amíg nem hámlik szerintem kenegesd, egyrészt nem is fog kiszáradni és akkor nem repedezik, mikor már elég csúnya lesz a tetoválás mert kb csak a hámlásból fog kinézni én azelőtt elhagyom, utána meg testápolóval nem minden nap de 2-3 naponta kenegettem.

(#3539) thEndeR


thEndeR
tag

Lenne meg egy hulye kerdesem. Egy hete lett folytatva a tetovalasom es mar hamlik. Ugye a darabokat nem lehet leszedni, de ahogy kenem bepanthennel akaratlanul is lejonnek darabok. Ez nagy problema?

Eddig igy nez ki

[ Szerkesztve ]

(#3540) rwin5 válasza thEndeR (#3539) üzenetére


rwin5
őstag

nem kell aggódni ez természetes, amúgy faxán néz ki nagyon, szép kidolgozott, nem összecsapott! :R

(#3541) brownus válasza thEndeR (#3539) üzenetére


brownus
veterán

én ezzel kentem: cicaplast baume b5. gyulladást csökkentő is.

(#3542) #95763968


#95763968
törölt tag

Sziasztok!

Hogy itt ilyen topic is van :D

Örülök, mert PC fronton nem igazán találok fórumokat.
Van pár pc-m, az egyik legújabb egy Monroe. Nem rég csináltattam, de nem vagyok benne biztos, hogy jól lett szúrva... Az én pc-m talp része nem "passzol" a szám belső részéhez, így a kis korong része folyton beleáll, belevág a számba belül. Ahogy néztem a neten a friss pc-ket, másoknak inkább felfelé mutat a szár, az enyém meg tök előre. Vélemény? Ha nem jó, inkább visszamennék, visszakérni a pénzt és újraszúratni máshol.

Apropó máshol. Van valakinek tapasztalata az Inkman illetve a Swastika stúdiókkal pc fronton? Mostanában érdekelne. Most Ezeket néztem.

Köszi!

(#3543) dokee78 válasza #95763968 (#3542) üzenetére


dokee78
félisten

Kéz fejre nagyon fájdalmas tetováltatni?
Fenn áll a veszély,hogy az ereket át szúrja?

(#3544) Fr0z3n válasza dokee78 (#3543) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Nincs ilyesmi, de az inak miatt fájdalmasabb illetve utána kétszeresére duzzad a kézfejed. De az csak pár nap, addig eléggé használhatatlan.

(#3545) rwin5


rwin5
őstag

ezt a mintát akarom felvarrni, szerintem csak jövőre, idén már nem akarom kínozni magam

a kártyalap nem menne, csak a minta ott középen, szerintetek hogy mutatna jobban, piros ászként középen meg a fekete szemmel, vagy túl rikító úgy? vagy így feketén ahogy a képen is látszik. Sajna fotoshopppphoz nem értek, így nem tudom megmutatni összehasonlítás szinten

[ Szerkesztve ]

(#3546) Fr0z3n válasza rwin5 (#3545) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Inverzbe esetleg? Fekete a lap, minden más fehér?

(#3547) rwin5 válasza Fr0z3n (#3546) üzenetére


rwin5
őstag

Lapot nem akarom tetoválni, volt egy kártyás időszakom de már szerencsére alábbhagyott, így már csak azért sem illene rám, mert egyáltalán nem pókerezek

(#3548) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Sziasztok, csuklóra terveznék két egybefont betűt az óraszíj szélességben (kb 2,5cmX2,5cm).

Első tetoválásom lenne pár alap kérdéssel: mennyire fáj, kb mennyi idő és pénz lehet, nézzem ki előre a fontot vagy majd ott helyben?
Illetve hova érdemes menni Bp-n (főleg 4-6os vonala).

Előre is köszi. :)

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#3549) rwin5 válasza Zirowe (#3548) üzenetére


rwin5
őstag

10 perc alatt kész van, az sem jó ha kapkod vele a tetováló egy ilyen munka valódi értéke 5e ft körül van, de szerintem 10-15 alatt nem varrja fel senki sem, maximum ilyen panellackós önképző tetoválók, olyanhoz meg ne menj

(#3550) Zirowe válasza rwin5 (#3549) üzenetére


Zirowe
nagyúr

Octopusnal voltam, kb 20-25 perc volt a tenyleges muvelet, egy 10es volt.
Szerintem egesz jo lett. :)

Nagyobb fajdalomra szamitottam a csuklomnal, de alig ereztem.

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.