Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3201) devil-k válasza rwin5 (#3200) üzenetére


devil-k
nagyúr

Nekem nagyon tetszik pl. Jamesnek a munkái.

- mozi bolondéria -

(#3202) rwin5 válasza devil-k (#3201) üzenetére


rwin5
őstag

írni fogok neki, hogy egyáltalán milyen árban dolgozik :)

(#3203) Ultrazord válasza rwin5 (#3200) üzenetére


Ultrazord
tag

Felmész facebookra, rengeteg szalon fent van már, kiválasztod a stílusnak legmegfelelőbbet, művészt, írsz nekik foglalsz időpontot miegymás.
Dark art
renegade
rooklet ink

És ezek csak azok amiket én csípek nagyon, rengeteg van.

(#3204) rwin5 válasza Ultrazord (#3203) üzenetére


rwin5
őstag

megtaláltam szegeden tök véletlen folytán.. a legnagyobb poén az egészben, hogy kb 10 percre lakok gyalog a sráctól :D érdemes rápillantani a munkáira: [fotók]

(#3205) devil-k válasza rwin5 (#3204) üzenetére


devil-k
nagyúr

Nem a finom, aprólékos munkáiról híres. :(

- mozi bolondéria -

(#3206) Elemental


Elemental
addikt

Szegeden rám a Laczkó Balázs varrt. Fenn van facen.

(#3207) rwin5 válasza devil-k (#3205) üzenetére


rwin5
őstag

nem értem mire célzol, szerintem nincs semmi hiba nála :)
(#3206) noklika: őt ismertem eddig is, róla annyit hallottam, hogy voltak rosszabb napjai mikor nem mindig alkotott szépet. Volt tetoválómnál is előfordul, hogy voltak rosszabb alkotásai, ezért keresgélek most új tetoválót :)

[ Szerkesztve ]

(#3208) Xantor


Xantor
tag

Sziasztok!

Nyárra szeretném életem első - s valószínűleg utolsó - tetoválását megszerezni. Google a barátom, rengeteg hasznos információt tudtam már meg, de van még néhány megválaszolatlan kérdés bennem. Egy szinte teli hátas szárny tetoválást akarok, az árat már sikerült körülbelül belőni (200-250k kb.), feketében szeretném, a stílusa pedig még kicsit képlékeny.

A kérdésem az volna, hogy optimális esetben egy jó tetoválóval készített mű kb. mennyi idő alatt készül el? Tudom, hogy sok dologtól függ, de azért volna szükséges tudnom, hogy még az izzadós nyár előtt letudjam, s ne menjen a vizsgaidőszak rovására sem.

Előre is köszönöm a segítséget! :R

A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...

(#3209) LamerGyuri válasza Xantor (#3208) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

- Soha ne mond azt, hogy utolsó. Aki legalább egyszer varrat, az szinte mind a következőn gondolkodik utána. Aztán vagy megcsináltatja, vagy nem. :D
- Az idő elsősorban tőled függ, mit bírsz. Én simán végigültem azt a 2,5-3 órát, a seggem zsibbadt el, a varrást még simán bírtam volna, ha kell.

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#3210) Elemental válasza Xantor (#3208) üzenetére


Elemental
addikt

valószínűleg utolsó
:N

Szerintem, ha megvan az ötleted, akkor mihamarabb kezdj neki. Lehet, hogy egy ülésből nem lehet megcsinálni, olyankor meg kell várni, amíg begyógyul, ami kész van és csak utána lehet nekiállni újra (ha ismét arra a területre kell dolgozni, ahol már van tetkó). Ha megvan a tetováló, akkor menj el, és dumálj vele.

(#3211) rwin5 válasza Xantor (#3208) üzenetére


rwin5
őstag

szia!

Én annyiban támogatom, hogy nyáron lesz addig lesz időd meggondolni magad :DDD nekem van egy haverom akinek egy egész hátas angyala van (de googléró szedett minta volt az is, aztán visszalátta vagy 10 másikon) és szerintem már neki sem tetszik, plusz valljuk be nem is túl egyedi.. DE lényeg, hogy neked tetszen, ami egyelőre így is van, tehát nem akarlak lebeszélni róla, csak magamból indulok ki. Van egy tattoo mappám tele képekkel ami megtetszett azonnal lementettem, na kb 90%-ka már nem tetszik.

(#3212) Anulu79 válasza Xantor (#3208) üzenetére


Anulu79
addikt

Szerintem ha normális munkát akarsz akkor az 4 alkalom lenne legalább. Persze ha olyan a "művész" aki össze csapja és nem figyel a részletekre akkor az meg van talán 2-3 alkalomból is. De egy ilyen nagy szárnyból jó dolgokat ki lehet hozni ami persze idő. De hát ez nem egy verseny. :)

(#3213) Xantor válasza Anulu79 (#3212) üzenetére


Xantor
tag

Természetesen normális munkát szeretnék, tehát semmiképp nem akarom "összecsapatni". Viszont arra még nem jöttem rá, hogy két alkalom között mennyi időnek kell eltelnie, de azt hiszem, hogy annyinak, amíg be nem gyógyul a már tetovált felület, így lehet, hogy 1-2 évet tolódik a projekt, mert egyetem/edzés mellett nem volna annyi időm, hogy ne hátráltasson a teendőimben. De ahogy te is említetted, ez nem verseny. :)

Köszönöm mindenkinek a segítséget! :R

A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...

(#3214) Anulu79 válasza Xantor (#3213) üzenetére


Anulu79
addikt

Minimum 2-3 hetet érdemes várni két munka között, hogy ha ugyan ott folytatja. A kontúr lassabban gyógyul egy kicsit.

(#3215) rwin5


rwin5
őstag

szerintetek ez a kép tetoválás formájában mennyire lehetne megvalósítható? (nagyobb torzulás nélkül, persze az is fontos volna, hogy ne egy nagy fekete paca lenne messziről )

(#3216) Anulu79 válasza rwin5 (#3215) üzenetére


Anulu79
addikt

Szerintem túl fekete az egész. Bár egy kis színnel lehet, hogy fel lehetne dobni. Ha kicsiben csináltatod akkor tuti össze mosódik. Ha meg nagyban akkor sok felületen csak a fekete rész lesz. Az meg elveszi a helyet az újabb mintáktól. :DD

(#3217) rwin5 válasza Anulu79 (#3216) üzenetére


rwin5
őstag

igen szerintem is.. tegnap beszéltem a tetoválómmal ő persze mondta, hogy megoldható.. :D el is hiszem neki, hogy fel tudná varrni valahogy, de nem akarom, hogy az alkaromon egy elég sötét paca villogjon az idő múltával, pedig nagyon jó ez a kép (számomra)

(#3218) devil-k válasza Xantor (#3208) üzenetére


devil-k
nagyúr

Még ezt el is hittem volna, hogy az utolsó lenne, ha nem telihátassal nyitnál, hanem egy 10 cm-es kis "valamivel". :D

Az, hogy mennyi idő alatt készül el, az függ attól, hogy Te mennyire bírod a gyűrődést, mennyire lesz fáradt a tetováló, mennyire bonyolult a téma, mennyire aprólékos.

Nyáron ne tetováltass, a legrosszabb időszak ilyen szempontból.

Én olyan 5-6 alkalomra saccolnék kb, de ezt sem szentírás.

- mozi bolondéria -

(#3219) Xantor válasza devil-k (#3218) üzenetére


Xantor
tag

Az én agyamban pont fordítva "működnek" a dolgok. Azért gondolkodom egy, de nagy tetoválásban, mert úgy érzem, azután nem szeretnék több helyet kitöltetni magamon. Így csak egyszer akarom megadni a módját, de akkor normálisan. :) Plusz mivel valószínű, hogy irodai munkát fogok betölteni életem java részében, ezért olyan helyre mehet csak, ahol nem észrevehető (sajnos, emiatt a mai napig nem értem meg a társadalmi gondolkodásmódot...).

Ahogy korábban említettem, tolódni fog a dolog a már említett okok miatt, de majd ha a kezemben lesz az utolsó barna fedeles bizonyítványom, akkor majd tovább ötletelem a dolgot.

Köszönöm a hasznos információkat! :R

A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...

(#3220) net84


net84
őstag

Lehet nyaron tetovaltatni, csak halmozottan kell figyelni ra. Magamra sokszor csak akkor van idom. Igaz, aki nem tudja megoldani, hogy legalabb orankent mossa, kremezze es ujrakosse (vagy ne menjen sehova es szabadon lehet, ha nem eri napfeny), annak nem ajanlott. :K - a "piszlicsare" mintak kivetelek, azzal fele annyi "gond" nincs.
Ha mar szoba kerult a tetovalasi ido, egyelore a rekordom netto 6 ora. Tenylegesen 8,5-et toltottunk el a szunetekkel egyutt. Igaz en a gep fajdalom mentes vegen ultem, de az utolso fel oraban mar en isereztem jotekony hatasat az idonek...
Embere valogatja ki mit bir. Mind a vendeg reszerol, mind a tetovalo reszerol.

[ Szerkesztve ]

Read only...

(#3221) devil-k válasza Xantor (#3219) üzenetére


devil-k
nagyúr

Én a 2. barna fedeles papíromat gyűröm, nekem is takarva van, nem látszik. Nem a kézfejemen, a nyakamon, arcomon van. :)

- mozi bolondéria -

(#3222) net84 válasza devil-k (#3221) üzenetére


net84
őstag

Az elozo munkahelyemen a kozvetlen fonokom nem toleralta a tetovalast, kesobb pedig a poziciom miatt nem latszodhatott. A "magam urakent" viszont alap esetben nincs takargatni valom, csak amikor az "illem" olyan oltozeket ir elo. Pl egy miniszteriumi pofaviziten oltony+nyakkendo eseten semmi nem latszik, amig en nem akarom. Egyebkent pont ilyen helyen ert pozitiv csalodas, ahol inkabb kivancsisag fogadott, mint elutasitas, mikor kikerult valamelyik tetovalasom.
Azonban azt is megtapasztaltam, hogy hiaba nem latszik, egyes emberek onnantol kezdve, hogy kiderul a "tetovaltsagom", tartozkodobbak lesznek velem szemben. Finoman fogalmaza, mintha lepras lennek...de ezeket mar elengedem magam mellett. Azonban egy "jo" vitara ilyenkor is nyitott vagyok.
A tarsadalom egy resze viszont sosem fogja elfogadni es megerteni.
...es ez a kulonbseg tetovalt es nem tetovalt ember kozott. A tetovaltat nem erdekli, nem teszi szova, hogy miert nincs tetovalasod.

Read only...

(#3223) legiaap


legiaap
nagyúr

Rég írtam ide. Végre sikerült lefoglalnom egy időpontot ide. Ollie fog rám varrni. Nagyon nem olcsó. Egy nap (6 óra) £420, ami azért durva. Ma fizettem ki neki £140-et előlegben. Elvileg két napot fogok nála csücsülni.
A legkorábbi időpont jövő március 3 ill. 23.
:D
Totál be van táblázva.
A téma lucifer lesz, de még az angyal formájában. A teljes bal felkarra megy majd fel. Mondtam neki lehetséges utána, hogy folytatni kéne alkarra is. A minőségtől nem félek, mert díjnyertes artist. A műveit a galériában meg tudjátok nézni. Alig várom már, hogy mehessek.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3224) rwin5 válasza legiaap (#3223) üzenetére


rwin5
őstag

wow 4 hónap mire bekerülsz hozzá? Durva azért :D Amúgy van egy magyar srác is aki nagyon ügyes (bár most fogalmam sincs, hogy híjják) ő is elkéri a tehetségének az árát, de külföldön tetovál ő is. Fél évente hazajön aztán dolgozik pár hetet itthon, de általában be van táblázva már teljesen. No ez a story csak eszembejutott :D Képet majd rakj fel :K :C

(#3225) devil-k válasza rwin5 (#3224) üzenetére


devil-k
nagyúr

A legtöbb valamire való magyar tetováló rendszeresen jár ki dolgozni, pl. Németországba. Ott nagy pénzt lehet szakítani ezzel, idehaza esélytelen lenne olyan "eu-s" árat elkérni az emberektől. No, de odakint hajtani kell rendesen, nincs sz*rozás.

- mozi bolondéria -

(#3226) legiaap válasza devil-k (#3225) üzenetére


legiaap
nagyúr

Itt UK-ban a nagyok 6-10ezer font környékén kesnek átlagban. Az azért durván manageri fizetés felett van. És a legjobbak mint ahogy lentebb is írtam hónapokra le vannak bookolva. Durva.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3227) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

Ha szeretném a szemöldököm kilövetni, akkor mire kell figyelni utána?

(#3228) LamerGyuri válasza Fr0z3n (#3227) üzenetére


LamerGyuri
senior tag

Hogy ne menj neki az ajtófélfának,
és ne csússz el a banánhéjon.

bocs, de ez durván magas labda volt :DDD :DD

"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."

(#3229) Anulu79 válasza Fr0z3n (#3227) üzenetére


Anulu79
addikt

Szerintem arra, hogy ne lövesd hanem szúrasd. :DDD

(#3230) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

De k.rva poénos mindenki :D

(#3231) devil-k válasza Fr0z3n (#3230) üzenetére


devil-k
nagyúr

Szerintem már nem is divat! :DDD

- mozi bolondéria -

(#3232) rwin5 válasza legiaap (#3226) üzenetére


rwin5
őstag

A tetoválómnak is számolgattam múltkor a felrakott munkái után kíváncsiságból a havi jövedelmét - (nem irigységből) mennyit kereshet, nála is kijött egy 500-600e ft, ami magyar viszonylatban nem rossz. Pláne, hogy emlékszek az első munka után adott számlát utána nem, mondjuk nekem aztán nem is kell, bár a tetoválás se lett olcsóbb ;]

Amúgy lassan mehetek tetoválni, mert ugye januárig nálam offos volt a téma, szeptember óta, már nagyon várom.. rózsát akarok tetoválni a vállamra, mert mint tetoválás nagyon tetszik, fekete fehérben, persze nem egy egész virágos kerttel akarom beteríteni a vállam max 1-2 rózsával, csak a megfelelő minta nincs még meg hiába keresgélem, nőiesre meg nem akarom.

(#3233) legiaap


legiaap
nagyúr

Boldog újévet! Milyen nagy itt a csend. Feldobom kicsit a hangulatot: [link]
:)

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3234) rwin5 válasza legiaap (#3233) üzenetére


rwin5
őstag

BÚÉK, most néztem be, tényleg nagy a csend kb csak magamban beszélek. Február környékén talán eljutok végre a tetoválóhoz, fél éve várok már rá szó szerint, közben pont tattookat böngésztem fb-n ezért is jutott az eszembe. Valakinek bejönnek ezek a tetkok? olyan vastagok mint az állat, és 600 like van a képek alatt nem is értem .. [jóböngészést]

(#3235) Ultrazord


Ultrazord
tag

ismertek ennél aktívabb fórumokat? Amik tényleg jóak?

(#3236) dokee78


dokee78
félisten

Ha van valakinek tattoo gyűjteménye szívesen venném,ha megosztaná.
Esetleg linkek pakkokhoz.
Tudom netről is össze lehet vadászni,de az körülményes.

Színes nem érdekel.
Fighteres és nonfiguratív főként.

(#3237) net84 válasza Ultrazord (#3235) üzenetére


net84
őstag

Mi szamit jonak? Milyen kommenteloket szeretnel? Ahol tetovaltak beszelgetnek? Nem. Manapsag minden a facebook-on megy...
Volt/van nehany probalkozas, de nem egy kapkodos egyik sem. Esetleg probald meg a tetovalo magazinos oldalak forumaiban vagy facebook oldalain. A szakmai pedig nem nagyon porog (nyilvanosan legalabbis) forum jelleggel.

dokee78 - nagyon regrol van valahol tobb 1000 kepem. Egyszer elkezdtem kategorozalni, de aztan rajottem, hogy teljesen felesleges... Nem hasznalom oket. Nagy ritkan, ha otletet keresek, akkor atporgetem oket. De inkabb az old school es a figuralis szines van tobbsegben. Az altalad emlitett nonfigurativok nagy resze pl. az elsok kozott repult a kollekciobol. Nem nezem le oket, nekem is van, de ha valaki nonfira adja a fejet, veletlenul se valasszon katalogusbol ;). Mert egy szep napon egyszer csak szembe jon vele az utcan...

[ Szerkesztve ]

Read only...

(#3238) legiaap


legiaap
nagyúr

Na mar csak par nap es megyek varratni vegre. 2-an megyek. Egy laza 6-8 oras fajdalom var ram.
:D

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3239) Fr0z3n


Fr0z3n
őstag

Én is szert tettem egy újdonságra. :C

(#3240) legiaap válasza legiaap (#3238) üzenetére


legiaap
nagyúr

Bakker de izgulok megint...
10-kor mar a szekben fogok ulni... :)

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3241) Elemental válasza legiaap (#3240) üzenetére


Elemental
addikt

De jó neked :)
Én is szeretnék újat, de még nem kapott el az ihlet.

(#3242) legiaap válasza Elemental (#3241) üzenetére


legiaap
nagyúr

O lesz amugy:

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3243) Elemental válasza legiaap (#3242) üzenetére


Elemental
addikt

Jóféle.

(#3244) Fr0z3n válasza legiaap (#3242) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Már nem azért, de ez mi?

(#3245) legiaap válasza Fr0z3n (#3244) üzenetére


legiaap
nagyúr

Lucifer mikor zuhan le es elveszti angyal mivoltat.
Total elzsibbadtam mar. 10 ota itt ulok.
:D

[ Szerkesztve ]

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3246) legiaap válasza legiaap (#3245) üzenetére


legiaap
nagyúr

5 es fel ora szenvedes utan kesz lett. A honalj resznel aszittem beszarok annyira fajt.



Bocs hogy nem forgattam el. Mobilrol vagyok. Ja meg foilia van rajta meg.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3247) Fr0z3n válasza legiaap (#3246) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Nagyon fasza! Én is még ebben a hónapban megyek a következőért :D Úgy néz ki, hogy egy bioshock-os big daddy baba lesz a vádlimon ahogy lóg egy kötélen. Aztán késöbb a kislány a combomon, ahogy fogja a kötelet :))

(#3248) legiaap válasza Fr0z3n (#3247) üzenetére


legiaap
nagyúr

En 23-an megyek vissza a masik karra megy majd egy minotaorusz hasonlo stilusban.

How are U today? Just kidding...I don't care!

(#3249) Fr0z3n válasza legiaap (#3248) üzenetére


Fr0z3n
őstag

Elkapott a gépszíj? :D

[ Szerkesztve ]

(#3250) legiaap válasza Fr0z3n (#3249) üzenetére


legiaap
nagyúr

Marcius vegere is foglaltam idopontot ha netan nem fejezne be de vegeztunk tegnap igy uj project lesz majd legkozelebb. Amugy tok zsir, hogy olyan atlatszo foliaval takarta le amit nem kell leszednem 5 napig es furdeni is lehet vele. Nagyon raragadt, simult a borre. Tegaderm a neve. Sosem lattam meg ilyet. Majd ha leveszem utana kell bepanteneznem. Amugy eleg gusztustalanul net most ki a folia alatt. :D

[ Szerkesztve ]

How are U today? Just kidding...I don't care!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.