Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
Új hozzászólás Aktív témák
-
royalka
őstag
Sziasztok. Szerintetek hogyan lehetne automatizalni hogy a kisegítő lehetőségekbe a taskert aktiválja? Mert újraindítás után van hogy inaktív és ilyenkor nem működik megfelelően.
-
royalka
őstag
Jelezni fogom a fejlesztőknek ezt a bugot. Hátha csinálnak valami javítást.
-
royalka
őstag
válasz
LordRajZoL
üzenetére
Itt se akar a Waittel működni. Én is a deep sleepre gyanakszon. Lehet, hogy visszatérek egy régebbi verziós droidra. Ezen az új rendszeren egy másik kedvenc programom se akar rendesen működni.
-
royalka
őstag

Nah most, hogy kivettem az 1 órás ismétlést megjelent. Eddig nem jelezte hogy aktiv profile-ba van.

-
royalka
őstag
Csak nem értem, reggel 11 óta megint nem futott le. Pedig az energia gazdálkodásba is be van állítva, hogy ne lője ki a taskert. Nagyon zavaró. Pedig a foreground is be van pipálva.

-
royalka
őstag
Ez alapján óránként le kéne futtni a parancsnak nem? Mióta frissítettem a rendszerem 6.0-s doridra nem igazán akar rendesen üzemelni a tasker. Másnak is van ilyen gondja?

-
royalka
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Köszönöm mind a kettőtöknek.

-
royalka
őstag
válasz
Blizzardking
üzenetére
Köszi a gyors választ.
és ezt hol tudom meghivni hogy egy változóba vagy feltételbe tudjam vizsgálni? -
royalka
őstag
Sziasztok. Valószínű én vagyok béna, de nem találom hogy milyen néven szerepel a mobil adat állapota. Zooper widgethez kellene vizsgálni hogy a mobilnet aktiv e vagy sem
-
royalka
őstag
Bezony ez mindent kiír. A kapott adatokból nekem csak a "sig:x" -re van szükségem. Szted hogy lehetne ezt kiírni egy változóba és egy függvénnyel választási lehetőség elé állítani hogy ha az érték kevesebb mint 3 akkor csatlakozzon egy másik definiált hálóra.Az egészet kimenteni egy file-ba és azon belül rákeresni lehetséges, vagy van ettől rugalmasabb verzió is ?
-
royalka
őstag
Most nagyon benne vagytok a wifi témába..
.. Esetleg nincs ötletetek hogyan lehetne lekérdezni egy adott wifi jelerősségét? 
-
royalka
őstag
Szaisztok. Szerintetek hogyan lehet az elérhető wifi-k közül kiválasztani a legerősebbet és arra csatlakozni? Én nem találtam olyan részt amivel tudnák wifi infot lekérdezni mert egy házon belül igy a helymeghatározás kilőve.
-
royalka
őstag
Üdv mindenkinek. Még keresgélek, de ha nincs megoldás akkor vajon megloható az hogy a gyári tarcsázót a memóriába tartsam . Pl ha nem fut akkor töltse be, de ne nyissa meg a kepernyőre.
-
royalka
őstag
Az megoldható hogy:
A képernyő kikapcsolása után 5 percel váltson át 2g hálózatra? -
royalka
őstag
Üdv mindenkinek, egy ideje barátkozok a progival. Annyit kérdeznék elsőre hogy:
Van egy net kapcsolom: 22:00- 7:00 mobilnet off. De ez nem úgy működik hogy 7 után visszakapcsolja, a parancs végrehajtása előtti állapotba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Interactive Brokers társalgó
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bezony ez mindent kiír. A kapott adatokból nekem csak a "sig:x" -re van szükségem. Szted hogy lehetne ezt kiírni egy változóba és egy függvénnyel választási lehetőség elé állítani hogy ha az érték kevesebb mint 3 akkor csatlakozzon egy másik definiált hálóra.
.. Esetleg nincs ötletetek hogyan lehetne lekérdezni egy adott wifi jelerősségét? 
)
Igaz azóta nem foglalkoztam vele.