Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motosz01
tag
A program kiteszi az ikonjat, csak valaki valahol megemlitette hogy szarul írták meg,ui. az Android képes bezárni. Íme:
"Normális fejlesztők úgy írják meg a programot, hogy magas prioritású értesítés fut állandóan + kiteszi az ikont az értesítési sávra. Ezzel jelez a rendszer felé, hogy ne zárja be. Ez sima Androidon is így van. Ha ezt nem írja bele, akkor be tudja zárni az OS."
-
Motosz01
tag
Eddig jutottam önerőből, de itt megkadtam, és kéne a segítség:
Profiles/New profile/Application/ a 2-Easy program kivalsztasa a listából majd visdzalepes a Profilra aztan
New task/task név adása / utána new Action/App/Lunch App és 2-Easy progi kivalasztasaEkkor létrejön egy profil
Annak jobb szélén hosszan tartva az ujjam feljön egy menü, ott Add exit task/ New task / név adása / New Action / App / Kill app és a 2-Easy kivlasztasa
Ekkor csak az a baj hogy ha atlepek az alkalmazásból egy másikba, azaz ha csak egy pillanatra is háttérbe kell a progi, akkor újra indítja a Tasker... Nekem az lenne hogy ha a háttérből zárja be a rendszer, azaz eltűnik, akkor indítsa újra.
Valaki valamilyen segítség?
-
Motosz01
tag
A gondom az lenne hogy a 2-Easy kaputelefon appot bezarja fel napon belül a telóm. Huawei mate 20 pro. Nem is értem hogy miért, ui. nem használom eroforras igényes progikat. Mindig van kB. 3GB szabad RAM-om. Aksimerules figyelését kiszedem az appnal, meg azt is hogy autóba ne zárja be, de mégis becsukja.
Gondoltam Tasker segítségével mindig újra indítom. Azt sikerült megtennem hogy 12 óránként indítsa el, mindegy hogy fut vagy sem.
De hogy lehet azt megoldani, hogy ha egy app már nem fut, akkor a Tasker nyissa meg? Azaz ne 12 óránként lessen csak rá, hanem amint egyből bezarodik, nyissa újra. Ez érdekelne, ha valaki tudná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Futás, futópályák
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest