- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motosz01
tag
A program kiteszi az ikonjat, csak valaki valahol megemlitette hogy szarul írták meg,ui. az Android képes bezárni. Íme:
"Normális fejlesztők úgy írják meg a programot, hogy magas prioritású értesítés fut állandóan + kiteszi az ikont az értesítési sávra. Ezzel jelez a rendszer felé, hogy ne zárja be. Ez sima Androidon is így van. Ha ezt nem írja bele, akkor be tudja zárni az OS."
-
Motosz01
tag
Eddig jutottam önerőből, de itt megkadtam, és kéne a segítség:
Profiles/New profile/Application/ a 2-Easy program kivalsztasa a listából majd visdzalepes a Profilra aztan
New task/task név adása / utána new Action/App/Lunch App és 2-Easy progi kivalasztasaEkkor létrejön egy profil
Annak jobb szélén hosszan tartva az ujjam feljön egy menü, ott Add exit task/ New task / név adása / New Action / App / Kill app és a 2-Easy kivlasztasa
Ekkor csak az a baj hogy ha atlepek az alkalmazásból egy másikba, azaz ha csak egy pillanatra is háttérbe kell a progi, akkor újra indítja a Tasker... Nekem az lenne hogy ha a háttérből zárja be a rendszer, azaz eltűnik, akkor indítsa újra.
Valaki valamilyen segítség?
-
Motosz01
tag
A gondom az lenne hogy a 2-Easy kaputelefon appot bezarja fel napon belül a telóm. Huawei mate 20 pro. Nem is értem hogy miért, ui. nem használom eroforras igényes progikat. Mindig van kB. 3GB szabad RAM-om. Aksimerules figyelését kiszedem az appnal, meg azt is hogy autóba ne zárja be, de mégis becsukja.
Gondoltam Tasker segítségével mindig újra indítom. Azt sikerült megtennem hogy 12 óránként indítsa el, mindegy hogy fut vagy sem.
De hogy lehet azt megoldani, hogy ha egy app már nem fut, akkor a Tasker nyissa meg? Azaz ne 12 óránként lessen csak rá, hanem amint egyből bezarodik, nyissa újra. Ez érdekelne, ha valaki tudná.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Horgász topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- További aktív témák...
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HONOR 400 PRO 5G 12/512 GB Dual SIM Ezüst
- Smart home kiarusitas
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4254,100% Akksi
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4492, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest