Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
Motosz01
üzenetére
Nem lehet a programnak mármint a 2-easy-nek kitenni valami ikont a státusz bárra? Akkor lehet nem zárná be az android.
Egyébként szerintem nem jó úton jársz, ezt nem így kell megcsináld.
Valami ilyesmi plugin kell szerintem https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kc.tasker.processes , és nyilván akár percenként le kell kérdezni.Ha bármilyen android változót akarsz figyelni, (mert mondjuk az applikáció átállítja mikor fut), akkor ez a plugin https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whitedavidp.systemsettingsfortasker a te barátod. Pl ha bármelyik app bekapcsolja a bluetoothot, akkor így a tasker értesül róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4/PS5 BD-JB LEMEZ KAPHATÓ!
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest