Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rpetercom
csendes tag
válasz
Teasüti
üzenetére
is
Az OS és az alkalmazások virtuális gépen futó részével nincs is gond, de van lehetőség un. natív kód futtatására is, ez már túllép a virtuális gépen. Jellemzően ilyenek pl. a video lejátszó alkalmazások, amik vagy procira optimalizált plugint, vagy proci típusonként, családonként eltérő telepítőt alkalmaznak. Ha a tasker is ilyen, de x86-ra még nem készült el az átírat, természetesen nem fut. Csak bízni tudok a play kompatibilitási vizsgálatában
-
rpetercom
csendes tag
Hali,
örülök, hogy megleltelek Titeket

cirka 2 éve vagyok elég aktív tasker felhasználó, és a néhány idegesítő apróságon kívül eddig mindent meg lehetett vele valósítani az USB tether widgettől a zenehalgatási szokásokat megtanuló lejátszóig... (na jó, ez utóbbi lustaság hiányában még csak a megvalósíthatóság kipróbálásáig jutott
Viszont sajna? telefon cserére érett, és egy Razr I-n gondolkodom. Sajna sehol nem leltem infót arról, hogy a Tasker x86-on is használható-e, én pedig már erősen függővé váltam
Közületek valaki használta/használja Atom-on?más: kiegészítő alkalmazásként ajánlom a TeslaLED-et. A beépített flash kezelő screen off esetén kikapcsolja a ledet, míg ezzel csak villan egyet, de megy tovább (legalábis Desire-en, Oxygen 2.3.2-n)
Üdv
Rpeter
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Steam topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az OS és az alkalmazások virtuális gépen futó részével nincs is gond, de van lehetőség un. natív kód futtatására is, ez már túllép a virtuális gépen. Jellemzően ilyenek pl. a video lejátszó alkalmazások, amik vagy procira optimalizált plugint, vagy proci típusonként, családonként eltérő telepítőt alkalmaznak. Ha a tasker is ilyen, de x86-ra még nem készült el az átírat, természetesen nem fut. Csak bízni tudok a play kompatibilitási vizsgálatában