Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandivagyok
aktív tag
Köszönöm a válaszokat!
igaz, feleslegesen kevertem bele Mariskát 
Netán az is megoldható, hogy reggel az ébresztő a KUSS parancsra álljon le?
Szerk: voice searchről jut eszembe, az angol parancsoknak mint pl set alarm, send sms stb. van magyar megfelelője?
No.2: *mondathatsz* létezik

-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Pár hónapja a kezdeti sikerek után nem nagyon gyűrtem a progit, de most az foglalkoztat, Svox Mariskával karöltve mire lehet képes.
milyen ötleteitek vannak? 
Ugye a zseniális Teasüti-féle ébresztő program egy a sok közül. Például azt meg lehetne oldani, hogy egy egyszerű input, mondjuk rázás hatására elkezdene hangfelismerni, és ezzel zenelejátszót kontrollálnánk? csak 3 parancsot kéne megértenie és elvégeznie (play stop next)
(nem tűnik megvalósíthatónak és sok haszna sincs, de foglalkoztat
) -
Nandivagyok
aktív tag
Szóval szerencsésen működésbe hoztam, néhány dolgot be is állítottam magamnak. A kérdésem az lenne, hogy Teasüti által írt zseniális ébresztő taskot hogy lehetne úgy konfigolni, hogy csak egyszer mondja el a mondókáját? Így is elég hosszú, és nálam loopolva megy a végtelenségig
és köszönet, hogy megosztottad a munkáidat Teasüti! 
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz
atillaahun
üzenetére
többszöri cache és data törlés megoldotta. (7 napos próbaverziót használom egyelőre)
-
Nandivagyok
aktív tag
válasz
Nandivagyok
üzenetére
Csak meghaxoltam, az egyszerűbb dolgok már mennek

-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Nem vagyok egy technikai analfabéta, de valamiért nem akar összejönni a profilok használata. Kezdésnek egy face down---> silent mode ON-t próbáltam, de nem működik. Az értesítési sávban kiírja hogy a "némítás" profilom aktív, de nem halkítja le a telefont. Engedélyezve van a használatuk is. Próbáltam összetettebb dolgokat is, mindet észreveszi, csak épp nem hajtja végre. Mindent átállítgattam már, de kifogytam az ötletekből, mit tehetnék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

most sikertelenül végződött. Azt hiszem megleszek a magyar parancsok nélkül is 
milyen ötleteitek vannak?