- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
frseatleon
üzenetére
Szia!
Szerintem ha az otthoni profilhoz hozzáadsz egy exit task-ot (hosszan nyomsz az otthoni profilnál a task-on), akkor amint annak a feltételei nem teljesülnek, végrehajtódik az exit task, ahol aztán felveheted a hangerőt, meg ilyesmi.
-
G.I.JOE
senior tag
Ahh, nem úgy van az!!
A dolog úgy működne, hogy ha megvan az SSID, akkor feljön egy ablak, hogy bekapcsolja-e a gépet! (nem biztos, hogy mindig be akarom) Viszont ha úgy érem el a wifim hatósugarát, hogy már megy a gép, akkor nekem ne jöjjön fel ablak! (ha idő után eltűnik, azt még átgondolom)Ezt most egy változóval küszöböltem ki, 0-ra áll hajnal 2-kor és ha 0 az értéke, csak akkor jön párbeszédablak és átállítja a változót 1-re, ha ébresztek.
De akkor is jobb lenne pingeléssel!

-
G.I.JOE
senior tag
Sziasztok. Hogy tudnám megnézni, hogy a hálózaton lévő gépem be van-e kapcsolva? Valami pingelős plug-int kerestem, de nem találtam. (WOL-hoz kellene.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Corsair DOMINATOR PLATINUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8 GB - INGYENES FOXPOST!
- 246 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Apple iPhone 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Már alakul is, csak más dolgom is van.
A dolog úgy működne, hogy ha megvan az SSID, akkor feljön egy ablak, hogy bekapcsolja-e a gépet! (nem biztos, hogy mindig be akarom) Viszont ha úgy érem el a wifim hatósugarát, hogy már megy a gép, akkor nekem ne jöjjön fel ablak! (ha idő után eltűnik, azt még átgondolom)