- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
Ezzel már jó lett, köszi! Persze van olyan eset, pl 1 perc, ahol nem lehet trükközni, és annál is sajnos változó, hogy számmal, vagy betűvel adta vissza a google amit felismert.
Még egy kérdésem lenne, jelenleg úgy csinálom ezt az időzítő dolgot, hogy felviszem változóba amit visszaad az autovoice, ott megszorzom 60-al, majd egy run shell-be a sleep parancs paramétereként betolom, amit kaptam. Azért jutottam ide, mert a Tasker wait parancsához úgy látom nem lehet változót rendelni, más megoldást meg egyelőre nem találtam. -
taranis
addikt
Sziasztok! Nem régóta taskerezek, épp egy timert csinálok, autovoice-al. Azt csinálja, hogy ha azt mondom neki, hogy "időzítő 2 perc", akkor 2 perc múlva bemondja, hogy lejárt. Ez működik is, csak néha az autovoice visszatérő értéke "időzítő két perc" lesz. A "két"-el nem tudok mit kezdeni, nem lehet valahogy ráerőltetni, hogy ilyen esetben numerikussal térjen vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- LG 48" OLED (OLED48B53LA) 4K AI Smart TV
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mennyit gugliztam pedig erre